TEKDAflex ontwerpt, produceert en levert sinds 1995 duurzame onderscheidende producten van kunststof. Van show- en verkoopdisplays, brood- en snoepbakken tot onderdelen voor het aankleden en inrichten van winkelruimtes. Onze flexibele productieafdeling en jarenlange ervaring maken het mogelijk snel en in nagenoeg elke oplage te produceren, van een enkel exemplaar tot grote oplagen.

Displays & Interieurbouwprojecten

Uw producten kunnen in een door Tekdaflex vervaardigde display perfect gepresenteerd worden, uw interieurbouwproject is pas compleet met de door Tekdaflex vervaardigde kunststof onderdelen, van kassavloeren tot betaalplateau’s, van snoep- en
broodbakken tot brillenpanelen, het kan allemaal.

Uw concept maken we graag voor u compleet met onze kennis van het bewerken van kunststoffen. Het goed gekwalificeerde personeel van Tekdaflex denkt en werkt samen met u mee aan oplossingen. Tekdaflex kan veel maar niet alles, we werken daarom samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers voor bijvoorbeeld digitaal printen, vacuümvormen en beletteren. Ook deze bewerkingen nemen we graag voor u mee in uw kunststof producten, u kunt dus bij één partij terecht voor de gehele kunststofbewerking: TEKDAflex.

Download hier onze brochure >

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel met 0314 - 36 06 04. We zijn u graag van dienst!