TEKDAflex

Digitaalprinten

Bij TEKDAflex zijn we specialist in het bewerken van kunststoffen. En daarbij werken we een design tot in de puntjes uit. Wilt u bijvoorbeeld uw kunststof display laten bedrukken? Dit behoort tot onze mogelijkheden! We zoeken continu naar de beste technieken voor uw toepassingen, of dat nu gaat enkele stuks of series. Neem contact met ons op om te sparren over uw creatie op maat.

Offerte aanvragen
×
Digitaalprinten op maat

Voor bijzondere resultaten

Digitaalprinten op maat

Digitaalprinten is een manier van drukken waarbij vrijwel alles mogelijk is. Uw logo, slogan of zelfs een compleet beeld op kunststof? Niets is ons te gek. Op basis van uw wensen bepalen we welke kunststoffen voor u inzetbaar en toepasbaar zijn. Maar ook als u een ander type kunststof wil laten bedrukken dan kijken we naar de toepasbaarheid. Optioneel wordt er een hechtingstest uitgevoerd en krijgt de kunststof een voorbehandeling om de bedrukking goed te laten hechten, zowel nu als op langere termijn.

Vraag offerte aan

Eruit springen met digitale bedrukking

Meer dan kunststof

Eruit springen met digitale bedrukking

Bij TEKDAflex produceren we altijd op klantwens niveau en behandelen we iedere opdracht als uniek. We bieden ‘Meer dan kunststof’. Dat wil zeggen dat we niet alleen kunststof platen frezen, buigen, verlijmen en lasersnijden, maar dat we de toepassing tot in de puntjes afwerken. We kijken of digitale bedrukking of zeefdruk het beste bij uw product past. Optioneel kunnen we zelfs toepassingen van metaal, hout, ledverlichting en beeldschermen toevoegen. Ook het beletteren met een zelfklevende folie is mogelijk. Bijvoorbeeld voor het creëren van een unieke display of toonbank.

Vraag offerte aan

Digitaaldrukken displays, schermen en meer

Actief in tal van branches

Digitaaldrukken displays, schermen en meer

Of het nu gaat om halffabricaten in grote oplagen of bijzondere displays en covers, ABS panelen of polypropeen behuizingen, we doen het allemaal. De kans is groot dat u al ooit TEKDAflex producten in het dagelijks leven bent tegengekomen, zonder te weten dat het bij ons is vervaardigd. We zijn werkzaam in tal van branches, waaronder de industrie, retail, interieurbouw, horeca en gezondheidszorg. Ook musea weten ons te vinden. Benieuwd naar de technische haalbaarheid en mogelijkheden van uw idee met digitale bedrukking op kunststof? Neem gerust contact op!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag digitaalprinten

"*" geeft vereiste velden aan