Reclame kunststoffen

TEKDAflex

Reclame kunststoffen

Wilt u meer opvallen met uw winkelfiliaal? Eruit springen op beurzen en events? Bij TEKDAflex bent u aan het juiste adres voor de bewerking van reclame kunststoffen. Deze kunnen we dusdanig creatief vormgeven dat het perfect aansluit bij uw huisstijl. Graag met dat beetje extra. Zo bewerken we kunststof plaatmateriaal en kunnen we dat verrijken met onder meer ledverlichting, beeldschermen, hout en metaal. We denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
×
Kunststof display op maat

Maak uw winkelformule zichtbaar

Kunststof display op maat

Bij reclame kunststoffen kunt u denken aan alle materialen die ingezet kunnen worden om een winkelformule zichtbaar en herkenbaar te maken. Vaak gaat het om interieur kunststoffen als polystyreen, PET G, PMMA, PVC, polyprop en Polycarbonaat. Deze zijn perfect als binnen toepassing en kunnen in de gewenste vorm worden gemaakt, van vlak paneel tot complete display. Bijzondere vormen, creatieve hoogstandjes, niets is ons te gek. Bovendien kunnen we de kunststof displays voorzien van uw logo of andere opdruk. Ook voor buitengebruik hebben we de juiste kunststof platen in de collectie.

Vraag offerte aan

Materiaal uit eigen voorraad

Veelvoud aan kunststoffen

Materiaal uit eigen voorraad

Bij TEKDAflex bewerken we een veelvoud aan kunststoffen, van folie tot plaatmateriaal en van buis tot volstaf. Een groot deel van de materialen hebben we in eigen voorraad en voor de overige materialen maken we gebruik van goede inkoopkanalen. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, alsook uitstekende prijzen kunnen bieden. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van materiaal en bewerking, wij regelen het van aanvraag tot realisatie. En we doen meer dan kunststof. Ledverlichting, een beeldscherm, hout of metaal aan uw creatie toevoegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van TEKDAflex!

Vraag offerte aan

Duurzaam productieproces

Creatief omgaan met afval

Duurzaam productieproces

We vinden het belangrijk om een duurzaam productieproces na te streven, waarbij u niet alleen tevreden bent over het eindresultaat, maar ook over de algehele werkwijze. Daarom doen we er alles aan om restafval te voorkomen. Waar mogelijk hergebruiken we en het overige restafval wordt per soort gescheiden verzameld en afgevoerd naar een bedrijf dat reststromen voor ons recyclet. Daar stopt het voor ons nog niet, want we maken met plezier gebruik van zonnepanelen en ledverlichting. Zo kunnen we de productie van duurzame kunststof creaties blijven garanderen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag reclame kunststoffen

"*" geeft vereiste velden aan