Plexiglas Apeldoorn

TEKDAflex

Plexiglas Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ervaren partner op het gebied van kunststof bewerken? TEDKAflex heeft met ruim 25 jaar ervaring de juiste kennis en kunde in huis. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het bewerken van plexiglas. We adviseren over het design en de technische haalbaarheid om tot het beste eindresultaat te komen. Neem contact met ons op voor het realiseren van uw toepassing van plexiglas in Apeldoorn.

Offerte aanvragen
×
Maatwerk plexiglas Apeldoorn

Voor tal van branches

Maatwerk plexiglas Apeldoorn

De kunststof plexiglas staat ook bekend als acrylaat, perspex en altuglas. Het heeft veel interessante eigenschappen, waardoor het geregeld ingezet wordt in tal van branches. Zo is het 30 keer zo slagvast als glas, en ook nog eens veel lichter. Tevens splintert het niet. Dat maakt het geschikt voor losse toepassingen en eindproducten. Denk aan displays in musea, horecazaken en winkels of voor het realiseren van stevig raamwerk en doorzichtige wanden. TEKDAflex denkt graag mee over het realiseren van uw idee voor plexiglas in Apeldoorn.

Vraag offerte aan

Apeldoorn plexiglas toepassingen

Meer dan kunststof

Apeldoorn plexiglas toepassingen

Bij TEKDAflex doen we ‘Meer dan kunststof’. Onze slogan wijst op onze flexibiliteit. Zo kunnen we een plexiglas toepassing combineren met het gebruik van andere materialen. Een display met beeldscherm, kastbeglazing met ledverlichting en metaal, afwerking met hout en meer. Dit door een scala aan technieken en bewerkingen, zoals zagen, frezen, snijden, boren, polijsten, verlijmen, lassen en warm buigen van flexiglas in Apeldoorn. We maken zowel losse toepassingen als seriewerk.

Vraag offerte aan

Plexiglas Apeldoorn op maat laten bewerken

Advies en realisatie

Plexiglas Apeldoorn op maat laten bewerken

Branches als retail, culturele sector, machinebouw en gezondheidszorg weten TEKDAflex goed te vinden voor het realiseren van allerlei plexiglas toepassingen in Apeldoorn. Heeft u een idee en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar een vrijblijvende offerte voor het realiseren van uw toepassing? Neem contact met ons op en laat uw plexiglas in Apeldoorn op maat bewerken door TEKDAflex!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag plexiglas Apeldoorn

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat is de expertise van Tekdaflex in plexiglas en welke diensten bieden zij aan?

Tekdaflex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bewerken van kunststoffen en is gespecialiseerd in plexiglas. Zij adviseren over ontwerp en technische haalbaarheid voor optimale resultaten​

Wat zijn de unieke eigenschappen van het door Tekdaflex gebruikte plexiglas?

Plexiglas is 30 keer slagvaster dan glas, lichter en splintert niet. Dit maakt het geschikt voor diverse toepassingen.

Kan Tekdaflex plexiglas combineren met andere materialen?

Ja, Tekdaflex biedt de flexibiliteit om plexiglas te combineren met andere materialen en past diverse technieken toe zoals zagen, frezen, snijden, boren, polijsten, verlijmen, lassen en warm buigen.

Welke industrieën maken vaak gebruik van Tekdaflex's plexiglasdiensten?

Industrieën zoals retail, cultuursector, machinebouw en gezondheidszorg maken vaak gebruik van de diverse plexiglastoepassingen van Tekdaflex

Wat onderscheidt Tekdaflex op de markt?

Tekdaflex onderscheidt zich door duurzame en exclusieve producten. Dit wordt ondersteund door uitgebreide vakkennis van materialen en toepassingen wat opgebouwd is in meer dan 25 jaar.