Kassa display

TEKDAflex

Kassa display

TEKDAflex is specialist op het gebied van kassa displays ontwikkelen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we uw idee om te zetten in een krachtig en haalbaar concept, dat we vervolgens tot in de puntjes voor u verzorgen. Een opvallend eindproduct, waarmee u producten op een effectieve en praktische manier in de spotlights zet. Of dat nu gaat om grote of kleine kassa displays, we denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor de uitwerking van uw gloednieuwe kassa display.

Offerte aanvragen
×
Uniek en bijzonder De meest opvallende kunststof kassa displays

Uniek en bijzonder

De meest opvallende kunststof kassa displays

We maken kunststof kassa display voor tal van branches. Denk aan complete kasten en stellages om accessoires in kledingwinkels te pushen, rekken om bepaalde etenswaren in de spotlights te zetten zodat men wordt gestimuleerd om iets te kopen wanneer men al in de rij staat om af te rekenen. Maar ook producten in gezondheidscentra naast de balie, of in uw ‘mini-winkel’ op een event. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus ontwikkelen we graag een concept dat meerdere keren bruikbaar is. Optioneel dusdanig ingericht dat producten later verwisseld kunnen worden.

Vraag offerte aan

Meer dan kunststof Met verlichting touchscherm en opdruk

Meer dan kunststof

Met verlichting, touchscherm en opdruk

De slogan van TEKDAflex is ‘Meer dan kunststof’. Naast kunststof bewerkingen als frezen, zagen, UV verlijmen, buigen en vormen, stansen, temperen en extruderen, kijken wij namelijk ook graag verder dan deze bewerkingstechnieken. Zo voegen we bijvoorbeeld ook ledverlichting toe om bepaalde delen van de kassa display meer in het oog te laten springen. Ook opdruk van uw logo of product behoort tot de mogelijkheden. Wie de klant graag interactie biedt kan zelfs kiezen voor een touchscherm. Optioneel werken we uw kassa display van kunststof af met materialen als hout of metaal.

Vraag offerte aan

Productie op klantwens niveau van kleine tot grote aantallen

Productie op klantwens niveau

Van kleine tot grote aantallen

We denken graag out-of-the-box en werken daarom altijd volledig op maat. Wie weet heeft u een klein winkeltje of een eigen praktijk waar u één kassa display voor wilt laten ontwerpen. Geen probleem voor ons! Maar ook als u een grote keten (meerdere winkels) wilt laten voorzien van dezelfde kassa displays, of juist eenzelfde modellen maar met kleine verschillen, dan bent u bij TEKDAflex aan het juiste adres. Kies voor displays die lang meegaan en die geproduceerd worden middels een milieuvriendelijk productieproces, waarbij afval waar mogelijk voorkomen en hergebruikt wordt. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw kassa display.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kassa display

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kenmerken van de kassa displays van Tekdaflex?

TekdaFlex produceert kunststof kassa displays voor verschillende sectoren. Hun producten variëren van kasten en stellages in kledingzaken tot rekken die impulsaankopen van etenswaren bij kassa’s stimuleren. TekdaFlex legt een sterke focus op duurzaamheid, waarbij hun displays herbruikbaar en aanpasbaar zijn voor diverse producten. Dit zorgt voor een langdurige en flexibele inzetbaarheid, passend bij verschillende verkoopomgevingen en promotionele behoeften.

Biedt Tekdaflex maatwerk voor kassa displays?

Ja, Tekdaflex biedt zeker maatwerk voor kassa displays. Ze benadrukken hun vermogen om op maat te werken. Dit doen ze zowel voor kleine als grote projecten en voor verschillende branches​.

Hoe kan ik mijn kassa display's van Tekdaflex het beste onderhouden?

Voor specifieke onderhoudsadviezen zou het het beste zijn om rechtstreeks contact op te nemen met Tekdaflex.

Hoe zit het met het milieu-impact van de kassa displays van Tekdaflex?

TEKDAflex legt een sterke nadruk op duurzaamheid. Ze streven ernaar om displays te ontwikkelen die meerdere keren bruikbaar zijn en letten op een milieuvriendelijk productieproces. Hierbij proberen ze afval te voorkomen en te hergebruiken.