Polycarbonaat kanaalplaat

TEKDAflex

Polycarbonaat kanaalplaat

Polycarbonaat kanaalplaten zijn een slimme keuze voor talloze projecten. Ze bieden een combinatie van eigenschappen die ze ideaal maken voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Polycarbonaat kanaalplaten staan bekend om hun buitengewone sterkte, weerbestendigheid en slagvastheid. Of je nu op zoek bent naar displays of andere reclame materiaal, polycarbonaat kanaalplaten kunnen het verschil maken.

Offerte aanvragen
×
Waarom een polycarbonaat kanaalplaat

Eigen voorraadbeheer

Waarom een polycarbonaat kanaalplaat?

Polycarbonaat kanaalplaten bieden tal van voordelen. Ze zijn licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt en transportkosten verlaagt. Bovendien zijn ze bestand tegen UV-straling, zijn ze erg sterk en verkleuren ze niet. Dit maakt ze ideaal voor buitenprojecten waarbij blootstelling aan de zon een rol speelt. Polycarbonaat kanaalplaten hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor ze energie-efficiënt zijn.

Vraag offerte aan

Eigenschappen en varianten

Meer dan kunststof

Eigenschappen en varianten

Polycarbonaat kanaalplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. De meest gebruikte diktes variëren van 6 tot 32 millimeter, waardoor er opties zijn voor uiteenlopende projecten. Ze kunnen helder of opaal zijn, afhankelijk van de mate van lichttransmissie die je nodig hebt. Bovendien staan ze bekend om hun slagvastheid en buigzaamheid, wat extra veiligheid biedt doordat ze niet gemakkelijk breken.

Vraag offerte aan

Toepassingen polycarbonaat kanaalplaten

Voor tal van branches

Toepassingen polycarbonaat kanaalplaten

Polycarbonaat kanaalplaten zijn ongelooflijk veelzijdig en vinden talloze toepassingen in de Industrie & Machinebouw, Retail en Interieurbouw. Of je nu werkt aan duurzame machines, aantrekkelijke winkeldisplays, stijlvolle interieurs, of natuurlijk licht wilt integreren, deze platen bieden de ideale oplossing. Bovendien dragen ze bij aan energiebesparing en een aangename atmosfeer. Hun flexibiliteit maakt ze geschikt voor allerlei projecten in diverse sectoren.

Vraag offerte aan

Polycarbonaat kanaalplaat op maat

Afgestemd op jouw project

Polycarbonaat kanaalplaat op maat

Bij Tekdaflex begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte polycarbonaat kanaalplaten die naadloos aansluiten op jouw specifieke projectbehoeften. Of je nu specifieke afmetingen, kleuren, of eigenschappen nodig hebt, ons ervaren team staat klaar om aan jouw eisen te voldoen. Met onze op maat gemaakte polycarbonaat kanaalplaten kun je jouw project tot in de kleinste details perfectioneren en een uitstekend resultaat behalen.

Vraag offerte aan