Zeefdrukken header

TEKDAflex

Zeefdrukken

TEKDAflex houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met het bewerken van kunststoffen. En daarbij gaan we verder dan het veranderen van vormen, we kunnen namelijk ook de opdruk voor u verzorgen. Dat komt van pas voor de mooiste displays, de opvallendste toonbanken en andere unieke creaties waarbij u bijvoorbeeld uw logo of slogan naar voren wil laten komen. Neem contact op voor het bespreken van uw mogelijkheden.

Offerte aanvragen
×
Kunststof zeefdruk op maat

Voor unieke eindresultaten

Kunststof zeefdruk op maat

Niet voor niets luidt onze slogan ‘Meer dan kunststof’. Wij kijken graag verder dan de standaard kunststof bewerkingsmogelijkheden en bieden u complete eindproducten inclusief opdruk. Een van die opdruktechnieken is zeefdruk. Dit kan in volle kleuren maar ook voor een opdruk in full-colour deinzen we niet terug. Wilt u uw toepassing ook verrijken met materialen als metaal, hout, ledverlichting of zelfs een beeldscherp? Ook dat behoort bij TEKDAflex tot de opties!

Vraag offerte aan

Opvallen met kleur

Van idee tot realisatie

Opvallen met kleur

Ons hechte team werkt vanuit Doetinchem aan de meest unieke opdrachten, zowel per stuk als in serie. Ieder project is voor ons bijzonder en verdient uiterste zorg. Ook bespreken we uiteraard de technische haalbaarheid en voeren we in samenspraak optioneel verbeteringen door in het design. We beginnen vaak met een kunststof plaat die we zagen, frezen of lasersnijden. Daarnaast bieden we bewerkingsmethoden als lijmen, buigen, vormen en extruderen. Wilt u uw logo, slogan of andere opdruk op uw kunststofproduct presenteren? Dan overlopen we de opties voor zeefdruk, alsook digitaal printen. Voor ieder type kunststof weten wij de juiste opdruk toepassing te hanteren.

Vraag offerte aan

Zeefdrukken-display, betaalplateau en meer

Voor diverse branches

Zeefdrukken display, betaalplateau en meer

Een goed kunststofproduct begint altijd bij een idee. Laat uw creativiteit de vrije loop, want door de vele mogelijkheden van TEKDAflex is de kans groot dat wij uw wensen waar kunnen maken. Een promo product in een opvallende display bij de kassa, een stolp van kunststof in een kunstgalerij of een heldere broodbak in een bakkerij, alles kan. Door de jaren heen hebben we al vele fantastische producten mogen leveren, voor branches als de retail, kunst, horeca en gezondheidszorg. U bent vast al eens een TEKDAflex product tegengekomen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag zeefdrukken

"*" geeft vereiste velden aan