Plexiglas Nijmegen

TEKDAflex

Plexiglas Nijmegen

Als gespecialiseerd productiebedrijf zijn we bij TEKDAflex graag uw partner voor producten van plexiglas in Nijmegen. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikken we over de juiste kennis en materialen om tot de perfecte toepassing te komen. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw producten van plexiglas in Nijmegen!

Offerte aanvragen
×
Maatwerk plexiglas Nijmegen

Voor iedere branche

Maatwerk plexiglas Nijmegen

Plexiglas (perspex, altuglas of acrylaat) is een materiaal dat dankzij de unieke eigenschappen goed ingezet kan worden voor tal van toepassingen. Deze thermoplast wordt zachter bij verwarmen, wat het mogelijk maakt om het in tal van vormen te verbuigen. Bovendien is het super licht van gewicht en 30 keer zo slagvast als glas. Plexiglas in Nijmegen wordt dan ook ingezet in tal van branches, van de gezondheidszorg, interieurbouw en machinebouw tot de retail, culturele en horeca sector. Bij TEKDAflex denken we graag met u mee over het design en de technische mogelijkheden van uw vraagstuk.

Vraag offerte aan

Nijmegen plexiglas toepassingen

Variëteit aan bewerkingen

Nijmegen plexiglas toepassingen

Plexiglas in Nijmegen is te bewerken tot tal van onderdelen en eindproducten. Daarvoor zetten bij TEKDAflex in op een scala aan bewerkingstechnieken. Zo kunnen we onder meer warm buigen, verlijmen, lassen, polijsten, boren, snijden, zagen en frezen. Onze slogan is ‘Meer dan kunststof’. Wij zetten namelijk graag een stapje extra! Wilt u uw plexiglas toepassingen combineren met andere soorten kunststof om tot het eindresultaat te komen? Dat kan bij ons! Leg uw idee voor en wij gaan voor de technische realisatie. Denk aan een display met beeldscherm en hout of kastbeglazing met metaal en ledverlichting.

Vraag offerte aan

Plexiglas Nijmegen op maat laten bewerken

Advies en realisatie

Plexiglas Nijmegen op maat laten bewerken

Zit uw bedrijf in Nijmegen gevestigd en bent u benieuwd of toepassingen van plexiglas een oplossing zijn voor uw vraagstuk? Bij TEKDAflex denken we graag met u mee! Van het centrum tot Zuid, De Grift en de Rietgraaf, voor losse toepassingen en series van plexiglas in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van uw aanvraag stellen we een vrijblijvende offerte op of vragen we om extra informatie. We denken met u mee om tot het beste resultaat te komen. Neem nu contact met ons op voor plexiglas toepassingen in Nijmegen.

Vraag offerte aan