Interieurbouw header

TEKDAflex

Interieurbouw

Bij TEKDAflex zijn we specialist op het gebied van kunststof bewerkingen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander uw idee om te zetten naar een volwaardig eindproduct. Een van de branches waarin we actief zijn is de interieurbouw. Of u nu werkt als interieurarchitect of juist een interieurbouw bedrijf heeft, zowel voor losse stuks als seriewerk kunt bij ons terecht. We bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten kunststof.

Offerte aanvragen
×
Altijd de juiste soort kunststof

Ruim aanbod

Altijd de juiste soort kunststof

In de interieurbouw zetten we grotendeels in op reclame kunststoffen. Dit zijn binnen toepassingen als PVC, PMMA (acrylaat), PET G, polyprop, polycarbonaat en polystyreen. Deze bewerken we tot het gewenste eindproduct, van vlak aanduiding paneel tot complete display. Ook gerecyclede kunststoffen behoren tot ons assortiment, die vooral toegepast worden in vacuümvormproducten. Denk aan gerecycled ABS, dat bijvoorbeeld perfect verwerkt kan worden in gevormde afdekkappen. We kunnen kunststoffen ook direct in de gewenste kleur opleveren.

Vraag offerte aan

Diversiteit aan bewerkingen

Meer dan kunststof

Diversiteit aan bewerkingen

Bij TEKDAflex is geen idee te gek. Naast basis bewerkingen als zagen, frezen en lassen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder meer buigen en vormen, lijmen en verbinden, extrusie, stansen en temperen. Wilt u een logo laten drukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht u van een toonbank met winkellogo, of misschien wel een complete opzet met daarin ledverlichting en een beeldscherm? Afwerkingen met hout en metaal? Graag gaan wij een stap verder dan alleen de bewerking van kunststof.

Vraag offerte aan

Compleet productieproces

Stuks en seriewerk

Compleet productieproces

Grote kans dat u al ooit ergens een TEKDAflex product bent tegengekomen. Met een brede klantenkring hebben we door de jaren heen al tal van mooie producten mogen vervaardigen. Graag stemmen we eerst de technische haalbaarheid met u af. Waar nodig voeren we optimalisaties door. Daarna gaan we aan de slag met de realisatie. Dat kan gaan om enkele stuks, maar ook om seriewerk. Bij een herhaalbestelling kunnen we het eerder uitgevoerde proces opnieuw uitvoeren en constante kwaliteit leveren. Indien gewenst regelen wij ook het transport.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag interieurbouw

"*" geeft vereiste velden aan