Polycarbonaat op maat

TEKDAflex

Polycarbonaat op maat

Polycarbonaat is een stevig, hard en helder materiaal dat bewerkt kan worden onder hoge temperaturen. Naast glashelder is het ook verkrijgbaar in licht doorschijnende tinten als grijs, wit en bruin. Daarnaast is er een keuze uit verschillende plaatdiktes, van 2 tot 15 millimeter. Iedere polycarbonaat plaat kan naar wens gekozen worden en daarnaast compleet op maat worden gemaakt. Neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. TEKDAflex is namelijk gespecialiseerd in polycarbonaat op maat bewerking.

Offerte aanvragen
×
De juiste polycarbonaat bewerkingen

Polycarbonaat uit eigen voorraad

De juiste polycarbonaat bewerkingen

We zorgen altijd voor de juiste bewerkingen van de polycarbonaat platen. We maken voornamelijk gebruik van massieve polycarbonaat platen. Deze zijn super stevig en komen vooral van pas voor veiligheidsbeglazing. Daarnaast zetten we in op kanaalplaten. Deze zijn ideaal voor stevige constructies. Polycarbonaat is relatief eenvoudig te bewerken. Zo kunnen we erin boren, zagen en het polijsten. Daarnaast kunnen we het ook verrijken met andere materialen, zoals hout, metaal en zelfs ledverlichting. Zo maken we het eindproduct in polycarbonaat tot in de puntjes op maat!

Vraag offerte aan

Polycarbonaat voor diverse branches

Advies op maat

Polycarbonaat voor diverse branches

Door jaren ervaring weten we bij TEKDAflex uw wensen en ideeën om te zetten in een toepasbaar product, van halffabricaat tot eindtoepassing. Wilt u bijvoorbeeld weten welke dikte polycarbonaat het beste bij uw product past? Dit hoeft u niet zelf te bedenken, want we denken graag met u mee! We werken voor verschillende branches. Zo kan polycarbonaat perfect worden ingezet als anti-inbraak beglazing in musea, voor schermen in wachtruimtes of als deels licht doorlatend materiaal bij overkappingen.

Vraag offerte aan

Op maat polycarbonaat toepassingen

Duurzame productie

Op maat polycarbonaat toepassingen

Bij TEKDAflex vinden we het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dat wil in praktijk zeggen dat we restafval zoveel mogelijk proberen te voorkomen en dat we waar mogelijk overtollige kunststof hergebruiken. Dat wat over is voeren we gescheiden af. Daarnaast is onze productiehal voorzien van zonnepanelen en zetten we in op ledverlichting. Zo dragen we ook graag ons steentje bij aan het milieu. Spreken onze mogelijkheden en werkwijze u wel aan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan