Plexiglas Hengelo

TEKDAflex

Plexiglas Hengelo

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf in het bewerken van plexiglas in Hengelo? TEKDAflex beschikt over de juiste kennis en materialen en heeft ruim 25 jaar ervaring. Wij denken graag met u mee over het design en de technische haalbaarheid van uw idee, of dat nu om losse toepassingen of eindproducten gaat. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw producten van plexiglas in Hengelo.

Offerte aanvragen
×
Maatwerk plexiglas Hengelo

Voor diverse branches

Maatwerk plexiglas Hengelo

Plexiglas staat ook bekend als altuglas, acrylaat of perspex en kan ingezet worden om tal van producten te realiseren. Denk aan toepassingen in de standbouw, displays voor winkels, plexiglas ramen of beschermlagen voor museumstukken. Deze kunststof biedt namelijk tal van voordelen. Het is super licht van gewicht, 30 keer zo slagvast als glas en splintert niet. Toepassingen van plexiglas in Hengelo worden bij TEKDAflex gemaakt voor bedrijven in onder meer de gezondheidszorg, horeca, retail, machinebouw en culturele sector.

Vraag offerte aan

Hengelo plexiglas toepassingen

Meer dan kunststof

Hengelo plexiglas toepassingen

Met plexiglas in Hengelo is dus van alles te realiseren. Maar daar houdt het nog niet op! Want TEKDAflex is ‘Meer dan kunststof’. Wij kunnen bijvoorbeeld uw plexiglas toepassing in Hengelo combineren met andere soorten materialen om tot een geweldig eindproduct te komen. Denk aan een plexiglas display met beeldscherm, of een beglazing voor een kast die afgewerkt wordt met ledverlichting en metaal. We doen bewerkingen als warm buigen, boren, snijden, zagen, frezen, polijsten, lassen en verlijmen.

Vraag offerte aan

Plexiglas Hengelo op maat laten bewerken

Advies en realisatie

Plexiglas Hengelo op maat laten bewerken

Kunt u hulp gebruiken bij bepaalde ontwerpkeuzes of wilt u weten wat de voordelen zijn van plexiglas ten opzichte van andere kunststoffen? Wilt u bepaalde materialen combineren of juist een specifieke toepassing van plexiglas in Hengelo laten maken? Bij TEKDAflex denken we graag met u mee over design en het technische aspect. Van het centrum tot bedrijventerreinen als Oosterveld en Expo Business Parc, vraag nu uw vrijblijvende offerte aan bij TEKDAflex voor uw plexiglas toepassing in Hengelo!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag plexiglas Hengelo

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de unieke eigenschappen van plexiglas die het geschikt maken voor diverse toepassingen?

Plexiglas is een thermoplast die zachter wordt bij verwarmen. Dit maakt het mogelijk om het in verschillende vormen te buigen. Het is ook licht van gewicht en aanzienlijk slagvaster dan glas.

In welke sectoren wordt plexiglas in Hengelo voornamelijk gebruikt?

Plexiglas wordt in diverse branches ingezet, waaronder gezondheidszorg, interieurbouw, machinebouw, retail, culturele sector en horeca.

Welke bewerkingstechnieken biedt Tekdaflex voor plexiglas?

Tekdaflex biedt diverse bewerkingstechnieken zoals warm buigen, verlijmen, lassen, polijsten, boren, snijden, zagen en frezen.

Kan Tekdaflex helpen met maatwerkoplossingen voor mijn specifieke behoeften in Hengelo?

Ja, Tekdaflex biedt maatwerkoplossingen en werkt samen met klanten om tot het beste resultaat te komen, ongeacht de locatie van het bedrijf in Hengelo.

Hoe onderscheidt Tekdaflex zich op het gebied van plexiglasproducten en -diensten?

Tekdaflex heeft meer dan 25 jaar ervaring en onderscheidt zich door duurzame en exclusieve producten te bieden. Dit gaat gecombineerd met diepgaande kennis van materialen en toepassingen.