Retail header

TEKDAflex

Retail

TEKDAflex is een productiebedrijf dat zich al ruim 25 jaar bezighoudt met het bewerken van kunststoffen. Een van de branches waar we erg actief zijn is de retail. Grote kans dat u in winkels al eens TEKDAflex toepassingen bent tegengekomen zonder het te weten. Van displays tot toonbanken en andere slimme oplossingen. Wilt u zelf op een creatieve of gemakkelijke manier uw producten verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om te sparren over uw idee.

Offerte aanvragen
×
Productieproces van A tot Z

Van stuks tot series

Productieproces van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor losse producten, alsook voor complete series. Wij produceren altijd op maat en niets is ons te gek. Eerst bespreken we de technische haalbaarheid van uw product. Optioneel verfijnen we in samenspraak het design, maar ook als u bij ons komt met een vraagstuk zonder een concreet voorstel dan denken we graag met u mee over een creatief kunststof product. Staat het ontwerp vast, dan gaan we over tot de realisatie. Tot slot kunnen we ook het transport voor u uit handen nemen.

Vraag offerte aan

Creatieve bewerkingsmethodes

Meer dan kunststof

Creatieve bewerkingsmethodes

Een kunststof creatie begint vaak vanuit een vlakke plaat die middels frezen, zagen of lasersnijden in de juiste vorm wordt gebracht. Daarnaast gebruiken we tal van andere bewerkingsmethodes, waaronder extruderen, lijmen, buigen en vormen. Maar bij TEKDAflex gaan we nog graag een stapje verder dan dat: ‘Meer dan kunststof’. Dat betekent dat we naast de bewerking van kunststof ook andere diensten bieden. Wat dacht u van de opdruk van uw logo middels zeefdruk of digitaalprinten? Ook het toevoegen van verlichting of zelfs een compleet beeldscherm behoort tot onze mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Reclame kunststoffen en meer

Winkelformule zichtbaar maken

Reclame kunststoffen en meer

Bij kunststof bewerkingen voor de detailhandel kunt u aan tal van toepassingen denken, van kledingrekken en stellages tot opvallende displays en toonbanken. En voor ieder product komt een specifieke soort kunststof goed van pas. Zo bieden we bijvoorbeeld een ruim aanbod reclame kunststoffen. Denk aan binnen toepassingen als PET G, PMMA, PVC, polystyreen, polyprop en polycarbonaat. We hebben ook diverse gerecyclede kunststoffen. Zo stemmen we het type kunststof perfect af op uw wensen en toepassing, zodat uw winkelformule gaat opvallen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag retail

"*" geeft vereiste velden aan