Food & Horeca

TEKDAflex

Food & Horeca

TEDKAflex is uw partner in het produceren van kunststof toepassingen. Een van de branches waarin we actief zijn is de food & horeca. Grote kans dat u wel ooit een eetgelegenheid bent ingewandeld waar u TEKDAflex producten tegenkwam zonder dat u het wist. Van heldere vitrines tot bedrukte panelen met uw logo, we doen het allemaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Offerte aanvragen
×
Overheerlijke vitrines

Praktische en mooie toepassingen

Overheerlijke vitrines

Wanneer eten en drinken in een mooie vitrine gepresenteerd wordt dan ziet het er als vanzelf nóg lekkerder uit. We ontwikkelen bijvoorbeeld vitrines op maat, van helder acrylaat, dat we middels UV-verlijming tot iedere gewenste vorm kunnen maken. Of wat dacht u van een complete toonbank met daarop uw logo? Snoepbakken en broodbakken? Allemaal voorbeelden van wat we kunnen ontwikkelen. Voor iedere toepassing kiezen we de beste soort kunststof die past bij uw design en wensen. Zo leveren we steeds weer de beste kwaliteit.

Vraag offerte aan

Diversiteit aan bewerkingen

Meer dan kunststof

Diversiteit aan bewerkingen

Denk eens out-of-the-box en verras ons met een creatief idee om eten en drinken op een bijzondere manier te presenteren. Wij denken graag mee over de technische uitvoerbaarheid en scherpen het design samen met u aan tot een hoogstandje. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de juiste bewerkingsmogelijkheden in huis. Naast standaard frezen en zagen maken we namelijk ook gebruik van technieken als stansen, temperen en extruderen. Daarnaast kunnen we zelfs een display of ledverlichting aan uw vitrine of stellage toevoegen. Aanvullen met metaal of hout? Ook dat behoort tot de opties.

Vraag offerte aan

Duurzame kwaliteit

Per stuk of in series

Duurzame kwaliteit

Of u nu uw eigen slagerij, bakkerij of snoepwinkel runt of juist voor een grote hotelketen werkt, bij TEKDAflex produceren we zowel op kleine schaal als in grote series. Wenst u een herhaal order, bijvoorbeeld omdat er een nieuw filiaal opent? Wij bewaken het productieproces keer op keer weer, zodat we constante kwaliteit kunnen garanderen. Steeds proberen we restafval te voorkomen en waar mogelijk in te zetten op gerecyclede materialen. Meer weten? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag food en horeca

"*" geeft vereiste velden aan