Musea & Kunstgalerij

TEKDAflex

Musea & Kunstgalerij

Bij TEKDAflex produceren we kunststof toepassingen op maat. En daarbij zijn musea en kunstgalerijen geen onbekende klanten voor ons. Grote kans dat u ooit in een museum bent geweest waar kunst beschermd werd onder een heldere kap die door ons gemaakt is. Met ruim 25 jaar ervaring werken we met ons enthousiaste team vanuit Doetinchem aan gepersonaliseerde kunststofproducten.

Offerte aanvragen
×
Kunststof museumkappen en vitrines

Stolpen op maat

Kunststof museumkappen en vitrines

Een van onze specialiteiten zijn kunststof kappen, die perfect van pas komen om producten en presentaties te beschermen tegen stof en aanraking. Ze worden vaak ingezet in musea en galerijen om kunst te beschermen. Ze worden vervaardigd uit UV bestendig acrylaat. De belangrijkste kenmerken van dit type kunststof zijn de helderheid en de stevigheid. Zo is dit materiaal liefst 25 maal sterker dan normaal glas. Bovendien is het minder zwaar, wat het erg gebruiksvriendelijk maakt. Zo is het ideaal voor het maken van stolpen voor onder meer exposities en tentoonstellingen.

Vraag offerte aan

De mooiste bewerkingen

Meer dan kunststof

De mooiste bewerkingen

TEKDAflex levert maatwerk. Geen standaard stolpen, maar 100% op maat. Optioneel kunnen we acrylaat bijvoorbeeld verwarmen en vervormen naar de gewenste vorm. Ook glasheldere UV-verlijming en waterdichte verlijming behoren tot de mogelijkheden. Wilt u er ook een kunststof sokkel in de gewenste kleur bij, eventueel met bedrukking of gravering? Of een complete display met een ingebouwd beeldscherm of ledverlichting? TEKDAflex is ‘Meer dan kunststof’. Wij halen graag het maximale uit de mogelijkheden voor uw kunststof toepassing.

Vraag offerte aan

Stuks en series voor musea of galerij

Duurzaam en stevig

Stuks en series voor musea of galerij

Of u nu een kleine galerij aan huis heeft of juist een groot museum leidt, bij ons kunt u terecht. We produceren zowel in kleine aantallen als in grote series. Dat doen we graag op een duurzame manier. Daarom proberen we restafval zoveel mogelijk te voorkomen en waar mogelijk te hergebruiken. Overtollig materiaal voeren we gescheiden af naar een bedrijf dat reststromen recyclet. Daarnaast zetten we in op zonne-energie en ledverlichting. Kwaliteit leveren op een verantwoorde manier, dat is waar we voor staan. We denken dan ook graag mee over de technische haalbaarheid en het design van uw ideeën.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag museau en kunstgalerij

"*" geeft vereiste velden aan