displays tekdaflex

TEKDAflex

Displays & scherm(touch) displays

TEKDAflex is dé specialist in het ontwikkelen van kunststof displays. Met meer dan 25 jaar ervaring en een mooi portfolio weten wij uw wensen perfect om te zetten naar een praktisch, kwalitatief en duurzaam eindproduct. We werken met een enthousiast team vanuit Doetinchem en sparren graag met u over de creatieve ideeën voor uw kersverse display, dus neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
×
De juiste bewerking van displays

Effectieve technieken

De juiste bewerking van displays

Displays zijn te vinden in tal van branches. Wat dacht u van een display bij de kassa, waarop een product uitgelicht wordt? Of juist een complete stellage waarop kleding gepresenteerd wordt? Producten in een gezondheidscentrum, of juist een eyecatcher display voor een event? Kunststof materiaal wordt bij ons in de gewenste vorm gefreesd en gezaagd. Daarnaast kunnen we onder meer UV verlijmen, buigen en vormen, extruderen, stansen en temperen. Alles om tot een technisch hoogstandje te komen. Grote kans dat u al ooit een TEKDAflex display bent tegengekomen.

Vraag offerte aan

Met opdruk ledverlichting en touchscherm

Meer dan kunststof

Met opdruk, ledverlichting en touchscherm

Onze slogan luidt: ‘Meer dan kunststof’. Daarmee wijzen we graag op het feit dat wij verder denken dan alleen kunststof bewerking. Wat dacht u van de opdruk van uw logo of slogan op de display? Daarnaast kunnen we ook ledverlichting toevoegen, of zelfs een compleet touchscherm. Zo gaat u voor meer interactiviteit en kunt u uw producten in de spotlights zetten. Natuurlijk denken we ook graag met u mee over out-of-the-box displays. En wilt u uw kunststof display verrijken met metaal of hout? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Duurzame en constante kwaliteit

Grote en kleine aantallen

Duurzame en constante kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar een creatieve display voor uw winkel, een grote balie met display voor uw praktijk, of misschien wel meerdere displays voor een grote keten, alles kan. Zowel in kleine als grote aantallen. Constante kwaliteit, maar ook duurzaamheid, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren displays die lang meegaan. Met het type kunststof dat perfect bij de toepassing aansluit. En met een milieuvriendelijk productieproces, waarbij we restafval zoveel mogelijk voorkomen en waar mogelijk hergebruiken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag displays en schermtouch displays

"*" geeft vereiste velden aan