Winkel displays

TEKDAflex

Winkel displays

Voor de meest unieke en creatieve winkel displays ben je bij TEKDAflex aan het juiste adres. We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kunststof bewerken en hebben door de jaren heen al heel wat mooie displays voor winkels mogen ontwerpen. Heeft u een creatief idee? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zetten het graag om in een realiseerbaar en duurzaam concept en werken het eindresultaat tot in de puntjes af.

Offerte aanvragen
×
Opvallende winkel displays op maat

Bijzonder eindresultaat

Opvallende winkel displays op maat

Bij TEKDAflex werken we graag op klantwens niveau en gaan we vol enthousiasme de uitdaging aan om unieke winkel displays te ontwerpen, ongeacht de branche. Denk aan kleine displays voor bij de kassa, of grote stellages voor sectoren als food of beauty. Ook de gezondheidszorg kan bij ons terecht. Een display met folders voor bij uw praktijk, of de upselling van producten bij de balie. Samen denken we out-of-the-box zodat we met een creatieve winkel display ervoor zorgen dat u opvalt bij uw doelgroep. Dit resulteert vaak ook in een hogere omzet. Optioneel richten we de display zo in dat deze later hergebruikt kan worden wanneer u andere producten in de spotlights wil zetten.

Vraag offerte aan

Met opdruk ledverlichting en touchscherm

Meer dan kunststof

Met opdruk, ledverlichting en touchscherm

Onze slogan ‘Meer dan kunststof’ is erop gericht om u te laten weten dat we meer doen dan kunststof bewerken. Wij deinzen er niet voor terug om ook andere materialen in uw winkel display te verwerken en leggen focus op het beste eindresultaat. Daarom voegen we bijvoorbeeld ledverlichting toe om (delen van) de display extra uit te lichten. Om de klant iets extra’s te bieden kunt u zelfs kiezen voor een touchscreen scherm. Daarnaast bedrukken we kunststof met uw logo of slogan. Optioneel verwerken we ook andere materialen zoals hout en metaal.

Vraag offerte aan

Kies de gewenste aantallen

Duurzame productie

Kies de gewenste aantallen

U hoeft het ontwerp van uw winkel display niet zelf te bedenken, we ontwikkelen graag het concept en houden hierbij rekening met haalbaarheid en creativiteit. Daarnaast staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. We voorkomen zo goed als mogelijk afval en hergebruiken kunststof waar mogelijk. We zorgen dat uw display lang meegaat, zodat u jaren later nog plezier hebt van uw investering. En natuurlijk kiest u bij ons zelf de gewenste aantallen, of dat nu gaat om één winkel display of juist grote series waarbij de displays in meerdere winkels uitgezet worden. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw creatieve en op maat winkel display.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag winkel displays

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat voor soort winkel displays kan Tekdaflex ontwerpen?

Tekdaflex is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en creatieve winkel displays op maat. Dit maakt het geschikt voor verschillende branches zoals retail, food, beauty en gezondheidszorg

Kan Tekdaflex displays aanpassen voor verschillende producten en campagnes?

Ja, Tekdaflex biedt de mogelijkheid om displays zo te ontwerpen dat ze later aangepast kunnen worden voor verschillende producten of marketingcampagnes.

Werkt Tekdaflex alleen met kunststof of ook met andere materialen?

Naast kunststof bewerkt Tekdaflex ook andere materialen zoals hout en metaal. Verder kunnen ze elementen zoals ledverlichting en touchscreens integreren in de displays.

Hoe benadert Tekdaflex duurzaamheid in hun display ontwerpen?

Tekdaflex hecht waarde aan duurzaamheid door afval te minimaliseren en materialen zoveel mogelijk te hergebruiken. Ze streven ernaar om langdurig bruikbare displays te produceren.

Hoe lang is Tekdaflex al actief in de productie van winkel displays?

Tekdaflex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van duurzame en exclusieve producten. Dit doen ze specifiek in materialen en toepassingen.