Extrusie Header

TEKDAflex

Extrusie

Bij TEKDAflex kunt u terecht voor kunststof profielen. Een van onze technieken om tot het juiste eindproduct te komen is extrusie. Dit is een vormgevingstechniek waarbij we kunststof door een matrijs persen om het de juiste vorm te geven. We werken met een enthousiast en gespecialiseerd team vanuit Doetinchem. Door meer dan 25 jaar ervaring en het extruderen van tal van toepassingen weten we altijd te komen tot het beste product op maat.

Offerte aanvragen
×
Extrusie voor profielen

De juiste toepassing

Extrusie voor profielen

Extrusie, ook wel extruderen genoemd, komt erg goed van pas voor bepaalde toepassingen. Denk aan de fabricage van onder andere profielen van thermoplastisch materiaal. Dit type kunststof wordt zacht bij verhitting. Door de kunststof vloeistof in een matrijs te persen kan een bepaalde productvorm gefabriceerd worden. Bij TEKDAflex beschikken we over eigen matrijzen, zodat we snel en effectief te werk kunnen gaan. Een goed voorbeeld van een extrusie product is een prijskaartprofiel. Zowel grote als kleine profielen, in kleine of grote series, behoren tot onze mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Extruderen en andere-bewerkingen

Meer dan kunststof

Extruderen en andere bewerkingen

U hoeft natuurlijk niet zelf te bedenken of extruderen de juiste bewerking is voor uw product, want we denken graag met u mee, beoordelen de technische haalbaarheid en zetten op basis van het ontwerp altijd de juiste techniek in. Naast extruderen van kunststof bieden we ook andere bewerkingstechnieken aan. Denk aan verlijmen, zeefdrukken, stansen, temperen en ook basisbewerkingen als zagen en frezen. Tevens kunnen we uw product verrijken met afwerkingen van hout, metaal en zelfs ledverlichting. U kunt op ons rekenen voor het gewenste eindproduct, compleet op maat en naar uw wensen.

Vraag offerte aan

Kunststof profielen voor iedere branche

Flexibiliteit en duurzaamheid

Kunststof profielen voor iedere branche

TEKDAflex is actief in tal van branches, waaronder de industrie en machinebouw, interieurbouw, retail, horeca en gezondheidszorg. Ook musea en kunstgalerijen kunnen bij ons terecht. We hechten veel belang aan flexibiliteit, maar ook aan duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van zonne-energie en ledverlichting. Daarnaast proberen we restafval zoveel mogelijk te voorkomen en waar mogelijk te hergebruiken. Overtollig materiaal voeren we gescheiden af en wordt gerecycled.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag extrusie

"*" geeft vereiste velden aan