Kunststof polijsten

TEKDAflex

Kunststof Polijsten bij Tekdaflex

Wij zijn gespecialiseerd in het polijsten van kunststof. Na het bewerken zorgen wij voor een perfecte afwerking van de randen. Ontdek hoe onze polijsttechnieken uw kunststof producten een hoogwaardige afwerking geven.

Offerte aanvragen
×
Kunststof polijsten

Perfecte randafwerking

Waarom kunststof polijsten?

Na het bewerken van kunststof verliezen de randen vaak hun oorspronkelijke helderheid. Om deze randen weer dezelfde glans en afwerking te geven als het oppervlak zelf, is polijsten essentieel, met name bij kunststoffen zoals PMMA.

Bij TEKDAflex passen we meestal twee technieken toe om de randen van kunststof te polijsten. Voor rechte delen maken we gebruik van een polijstbank, ook wel bekend als machinaal polijsten. Voor complexere en ronde vormen kiezen we voor vlampolijsten.

Vraag offerte aan

Machinaal polijsten

Ervaring en precisie

Waarom kiezen voor kunststof polijsten bij TEKDAflex?

Bij TEKDAflex zijn we gespecialiseerd in het polijsten van kunststof om de oorspronkelijke glans van randen te herstellen, voornamelijk na het frezen of zagen. Ons proces staat bekend om zijn precisie en zorgvuldigheid, met een sterke nadruk op het leveren van hoogwaardige afwerkingen voor elk kunststof onderdeel. We streven naar consistent vakmanschap waarbij kwaliteit altijd voorop staat in elke fase van ons werk.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kunststof polijsten

"*" geeft vereiste velden aan