Kunststof plaat op maat

TEKDAflex

Kunststof plaat op maat

Bij TEKDAflex bewerken we kunststof platen op maat, zowel tot halffabricaten als eindproducten. Dit doen we altijd op klantwens niveau, dus geen eigen producten, maar altijd op basis van de ideeën van de klant. Hierbij adviseren we uiteraard wel over de technische haalbaarheid en passen we waar nodig het design aan. Stuks of seriematig? Bij TEKDAflex kunt u terecht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Offerte aanvragen
×
De juiste bewerkingen voor het beste product

Meer dan kunststof

De juiste bewerkingen voor het beste product

Doordat we gespecialiseerd zijn in tal van bewerkingsmethoden, weten we altijd de juiste techniek te kiezen om tot het beste eindproduct te komen. Nadat we de aanvraag voor de kunststof plaat op maat hebben ontvangen is het tijd om aan de slag te gaan. Onder onze bewerkingsmethoden vallen bijvoorbeeld zagen, frezen, lasersnijden, buigen, verlijmen, breken, polijsten en poetsen. Maar we doen meer dan kunststof, zoals onze slogan luidt! Is het bijvoorbeeld interessant om metalen of houten onderdelen, ledverlichting of een beeldscherm aan de kunststof plaat toe te voegen? Dan regelen we ook dat voor u!

Vraag offerte aan

Diverse soorten kunststof platen

Uit eigen voorraad

Diverse soorten kunststof platen

Voor ons is kunststof niet zomaar kunststof. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten, die ieder hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. We kunnen u dan ook zeker adviseren over welke soort kunststof plaat het beste bij uw toepassing aansluit. We zetten waar mogelijk in op gerecyclede kunststoffen, zoals gerecycled ABS en polystyreen. Ook reclame kunststoffen als PET G, PMMA, PVC en polyprop behoren tot ons aanbod. Soms komen technische kunststoffen beter van pas, zoals POM, PE plaatwerk en massief PVC. Dit passen we dan ook vaak toe bij (half)fabricaten voor de machinebouw.

Vraag offerte aan

Kunststof plaat duurzame vervaardiging

Oog op milieu

Kunststof plaat duurzame vervaardiging

TEKDAflex heeft veel oog voor het duurzame aspect. Waar mogelijk proberen we restafval dan ook te voorkomen en anders te hergebruiken in creatieve toepassingen als displays. Wat toch overblijft voeren we gescheiden af naar een bedrijf dat reststromen voor ons recyclet. We maken veel gebruik van ledverlichting en wekken deels onze eigen stroom op door zonnepanelen op het dak. Spreekt een duurzame werkwijze voor het bewerken van kunststof platen u wel aan? Neem dan contact met ons of voor een vrijblijvende offerte op maat!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kunststof plaat of maat

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Welke soorten kunststof platen op maat biedt Tekdaflex aan?

Tekdaflex biedt een breed assortiment aan kunststof platen op maat, waaronder polycarbonaat voor zijn robuustheid, acryl (plexiglas) voor helderheid en weerbestendigheid. Ook bieden ze PVC aan voor zijn veelzijdigheid in bouw en reclame. Elk type heeft unieke eigenschappen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Hoe kan ik de juiste dikte van een kunststof plaat op maat kiezen bij Tekdaflex?

De keuze van de dikte hangt af van het doel van de plaat op maat. Tekdaflex adviseert dikkere platen voor structurele toepassingen en dunnere voor decoratieve doeleinden. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste dikte voor uw specifieke project.

Hoe kan ik mijn kunststof platen van Tekdaflex het beste onderhouden?

Kunststof platen van Tekdaflex zijn onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen gereinigd worden met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen om krassen te voorkomen. Regelmatige reiniging helpt de levensduur en het uiterlijk van de platen te behouden.

Hoe zit het met de milieu-impact van de kunststof platen van Tekdaflex?

Bij Tekdaflex zijn we ons bewust van de milieu-impact van kunststof. We streven ernaar om duurzame praktijken te hanteren, waaronder het gebruik van gerecyclede materialen waar mogelijk. We bieden ook informatie en ondersteuning voor het recyclen van onze producten aan het einde van hun levensduur. Ons doel is om milieuvriendelijke opties te bieden zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.