Engineering en Design

TEKDAflex

Engineering en Design

Heeft u een origineel idee voor een kunststof display? Bent u op zoek naar een kunststof halffabricaat of eindtoepassing in de machinebouw? Of heeft u behoefte aan een innovatieve kunststof oplossing voor in een horecagelegenheid? TEKDAflex helpt u graag bij de uitwerking van uw creatieve idee. Naast de bewerking van kunststof plaatmateriaal denken we namelijk ook graag met u mee over de engineering en het design van uw wensen.

Offerte aanvragen
×
Creativiteit en technische haalbaarheid

Een toepasbaar design voorstel

Creativiteit en technische haalbaarheid

TEKDAflex kan in eigen beheer uw idee omzetten naar een design. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw wensen en budget, maar kijken we uiteraard ook naar de technische haalbaarheid en de beschikbaarheid van materialen. Graag zetten we een stapje extra: ‘Meer dan kunststof’. Kunnen we uw kunststofproduct verrijken met extra services en bewerkingen, dan deinzen we daar zeker niet voor terug. Hierbij kunt u denken aan de opdruk van uw logo, maar ook het toevoegen van andere materialen, zoals hout, metaal, ledverlichting en zelfs complete beeldschermen.

Vraag offerte aan

Kunststof-plaatbewerking-op-maat

Ervaring in tal van branches

Kunststof plaatbewerking op maat

Iedere klant behandelen we met respect, elke opdracht is uniek. We werken dan ook uitsluitend op maat, zowel voor enkele kunststofproducten als voor hele series. Niet voor niets zijn we actief in tal van branches, waarbij we steeds weer een exclusief haalbaar design voor iedere toepassing kunnen garanderen. Van de industrie en machinebouw tot interieurbouw, retail, horeca, gezondheidszorg en musea, neem vrijblijvend contact met ons op om samen te sparren over uw bijzondere idee.

Vraag offerte aan

Duurzame realisatie begint bij een duurzaam design

Maatschappelijk verantwoorde keuzes

Duurzame realisatie begint bij een duurzaam design

Met een variëteit aan verschillende soorten kunststoffen kiezen we altijd het beste materiaal dat aansluit bij uw toepassing. Staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij u hoog in het vaandel? Ook bij TEKDAflex hechten we daar veel belang aan. We bieden dan ook tal van recyclebare kunststoffen en bespreken graag de opties met u voor het hergebruik van restafval. Een duurzaam design begint immers al bij een goede voorbereiding. Daarnaast scheiden we overtollig kunststof voor recyclage en werken we tijdens de productie met ledverlichting en met energie die opgewekt wordt door middel van zonnepanelen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag engineering en design

"*" geeft vereiste velden aan