Plexiglas Enschede

TEKDAflex

Plexiglas Enschede

Zoekt u een partner voor het realiseren van toepassingen van plexiglas in Enschede? Dan bent u bij TEKDAflex aan het juiste adres. Als productiebedrijf richten we ons al meer dan 25 jaar op kunststof toepassingen. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw plexiglas toepassingen in Enschede? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen
×
Maatwerk plexiglas Enschede

Meer dan kunststof

Maatwerk plexiglas Enschede

Plexiglas is een unieke kunststof die wel 30 keer meer slagvast is dan glas. Bovendien versplintert het niet en is het ook nog eens licht. Dat maakt het de ideale materiaalsoort voor tal van toepassingen. Graag denken we met u mee over de haalbaarheid van uw idee. We geven design advies en letten ook op het technische aspect. Onze slogan luidt: ‘Meer dan kunststof’. Wij kunnen namelijk uw toepassing van plexiglas in Enschede ook verrijken met andere materialen, zoals hout, ledverlichting en metaal.

Vraag offerte aan

Enschede plexiglas toepassingen

Diverse branches & bewerkingen

Enschede plexiglas toepassingen

Door het scala aan bewerkingen die we toepassen bij TEKDAflex voor plexiglas in Enschede, kunnen we veel realiseren. Zo zijn we onder meer actief in frezen, zagen, boren, snijden, lassen, polijsten, verlijmen en warm buigen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat we voor veel branches actief kunnen zijn. Bedrijven in de retail, interieurbouw, machinebouw, maar ook horeca-, musea en kunstgalerijen, weten ons goed te vinden voor het realiseren van een toepassing van plexiglas in Enschede.

Vraag offerte aan

Plexiglas Enschede op maat laten bewerken

Design & realisatie

Plexiglas Enschede op maat laten bewerken

De unieke en stevige kunststof soort plexiglas staat ook bekend als perspex, altuglas en acrylaat. En hier is zoals u leest van alles mee te realiseren. Wenst u een toepassing van plexiglas in Enschede? Van het centrum tot bedrijvenparken als Euregio en Marssteden en West, neem contact met ons op als u uw idee wilt finetunen. Of dat nu gaat om losse toepassingen of seriewerk, bij TEKDAflex staan we voor u klaar voor het realiseren van plexiglas toepassingen in Enschede. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag plexiglas Enschede

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de unieke eigenschappen van plexiglas die het geschikt maken voor diverse toepassingen?

Plexiglas is een thermoplast die zachter wordt bij verwarmen. Dit maakt het mogelijk om het in verschillende vormen te buigen. Het is ook licht van gewicht en aanzienlijk slagvaster dan glas.

In welke sectoren wordt plexiglas in Enschede voornamelijk gebruikt?

Plexiglas wordt in diverse branches ingezet, waaronder gezondheidszorg, interieurbouw, machinebouw, retail, culturele sector en horeca.

Welke bewerkingstechnieken biedt Tekdaflex voor plexiglas?

Tekdaflex biedt diverse bewerkingstechnieken zoals warm buigen, verlijmen, lassen, polijsten, boren, snijden, zagen en frezen.

Kan Tekdaflex helpen met maatwerkoplossingen voor mijn specifieke behoeften in Enschede?

Ja, Tekdaflex biedt maatwerkoplossingen en werkt samen met klanten om tot het beste resultaat te komen, ongeacht de locatie van het bedrijf in Enschede.

Hoe onderscheidt Tekdaflex zich op het gebied van plexiglasproducten en -diensten?

Tekdaflex heeft meer dan 25 jaar ervaring en onderscheidt zich door duurzame en exclusieve producten te bieden. Dit gaat gecombineerd met diepgaande kennis van materialen en toepassingen.