Temperen header

TEKDAflex

Temperen

Bij TEKDAflex bewerken we kunststoffen tot halffabricaten en eindproducten. Hierbij worden acrylaat producten indien nodig ook getemperd. Dit is een warmtebehandelingsproces waarmee de gebruikseigenschappen van de kunststof verbeterd worden. Wij werken altijd op maat en stemmen het design en proces perfect af op uw wensen. Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen
×
Temperen op maat

Altijd de juiste behandeling

Temperen op maat

Iedere kunststof soort verdient een unieke behandeling. Is temperen voor uw creatie een goede toepassing? Dan leggen we dit alvorens we overgaan tot realisatie aan u voor. Naast temperen maken we tevens gebruik van andere bewerkingsmethoden, waaronder natuurlijk zagen en frezen, maar ook verbuigen, verlijmen, extruderen, zeefdrukken en polijsten. Daarnaast kunnen we uw product verrijken met metaal, hout en ledverlichting. Met tal van mogelijkheden komen we altijd tot het beste halffabricaat of eindproduct.

Vraag offerte aan

Seriewerk met thermische behandeling

Steeds dezelfde kwaliteit

Seriewerk met thermische behandeling

Wanneer het gaat om kunststof seriewerk dan is het van belang dat producten steeds dezelfde eigenschappen en levensduur hebben. Door middel van effectieve warmtetechnieken is het mogelijk om altijd dezelfde productieomstandigheden te creëren. Op die manier kunnen we kwaliteit en uniformiteit garanderen. Zowel voor grote series als voor eventuele nabestellingen. Wilt u later dezelfde producten laten produceren? Wij beheren het complete proces, zodat we altijd weten welke stappen we moeten ondernemen om tot dezelfde perfectie te komen, keer op keer weer.

Vraag offerte aan

TEKDAflex is uw specialist

Voor iedere branche

TEKDAflex is uw specialist

Bij TEKDAflex zijn we trots op ons bedrijf, op onze medewerkers en op de producten die we produceren. We vinden het belangrijk om een prettige relatie met klanten en leveranciers op te bouwen en te onderhouden. Dit willen we naar u uitdragen zodat ook u trots kunt zijn op uw producten. We horen dan ook graag van u wat we voor u kunnen betekenen. We zullen hier met ons team met onze volle aandacht en passie mee aan de slag gaan. Onze verkoopafdeling staat voor u klaar om u te woord te staan.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag temperen

"*" geeft vereiste velden aan