Bewerkingen header

TEKDAflex

Kunststof bewerkingen

TEKDAflex is uw specialist in het bewerken van kunststof plaatmateriaal. ‘Meer dan kunststof’, zo luidt onze slogan. Naast tal van bewerkingsmethodes richten we ons daarmee ook op ‘plussen’, waaronder het toevoegen van beeldschermen, metaal of hout aan uw kunststof producten. We werken vanuit Doetinchem met een hecht en gemotiveerd team van vakmensen. Dankzij ruim 25 jaar ervaring in tal van branches gaan wij voor het beste eindproduct. Neem contact met ons op voor het uitwerken van uw creatieve idee!

Offerte aanvragen
×
Kunststof zagen

Machinaal en handwerk

Altijd de juiste kunststof bewerkingen

Graag denken we met u mee over de technische haalbaarheid van uw product, of dat nu gaat om een halffabricaat of een eindtoepassing. Veelal werken we vanuit een vlakke plaat die we door middel van de juiste bewerkingen omzetten naar het eindproduct. Aan welke bewerkingen kunt u denken? Vaak wordt gestart met frezen, zagen en lasersnijden. Vervolgens kunnen onderdelen gebogen, gezet, verlijmd of mechanisch worden bevestigd. De afwerking gebeurt onder meer door kanten breken, polijsten en poetsen. Maar er is meer, want ook zeefdruk, digitaal printen, graveren en beletteringen behoren tot onze mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Stuks en seriewerk voor tal van branches

Productie op klantwens niveau

Stuks en seriewerk voor tal van branches

Bij TEKDAflex produceren we altijd maatwerk. Door de jaren heen hebben we al heel wat mooie producten mogen leveren in tal van branches. Denk aan de industrie en machinebouw, maar ook zeker aan de interieurbouw, retail, food en horeca en gezondheidszorg. Bent u op zoek naar een bijzondere display? We ontwerpen toepassingen die niet alleen praktisch zijn, maar indien gewenst ook een lust voor het oog. Creativiteit en vakmanschap tot in de puntjes, of dat nu gaat om losse producten of complete series.

Vraag offerte aan

Kunststof bewerken met oog op milieu

Duurzaamheid en vakmanschap

Kunststof bewerken met oog op milieu

Naast vakmanschap staat ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken we in de productiehal gebruik van ledverlichting en sturen we machines aan met behulp van zonne-energie. Daarnaast hergebruiken we waar mogelijk restmateriaal. Daar waar hergebruik niet mogelijk is, scheiden we resten en voeren we het af naar een bedrijf dat de reststromen voor ons recyclet. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kunststof bewerkingen

"*" geeft vereiste velden aan