Gerecyclede kunststof platen

TEKDAflex

Gerecyclede kunststof platen

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wilt u gerecyclede kunststof platen laten bewerken naar een halffabricaat of eindproduct? Dan bent u aan het juiste adres bij TEKDAflex. Met een grote collectie aan tal van gerecyclede kunststoffen weten we op een duurzame manier uw wensen om te zetten in een technisch toepasbaar resultaat. Dit voor diverse branches, waaronder de interieurbouw, machinebouw, gezondheidszorg en food & horeca. Spreekt het gebruik van gerecyclede kunststof platen u aan? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen
×
Diverse soorten gerecyclede kunststof platen

Veel in eigen voorraad

Diverse soorten gerecyclede kunststof platen

Er zijn verschillende soorten gerecyclede materialen die goed toepasbaar zijn in tal van branches. Denk aan PE vloerdelen met een gerecyclede onderlaag, of vacuümvorm toepassingen waaronder gerecycled ABS en polystyreen. Ook kan het deels worden toegepast in producten waarbij acrylaat (PMMA) gevraagd wordt. We kunnen gerecyclede kunststof platen eventueel combineren met andere soorten reclame kunststoffen en technische kunststoffen. Door in te zetten op korte lijnen, slimme inkoopkanalen en een grote eigen voorraad, kunnen we snel te werk gaan en interessante prijzen bieden.

Vraag offerte aan

Gerecyclede kunststof plaat bewerken

Meer dan kunststof

Gerecyclede kunststof plaat bewerken

Bij TEKDAflex weten we door jaren ervaring de kunststof platen op de juiste manier te bewerken. Vaak beginnen we met frezen, zagen en lasersnijden. Daarnaast horen standaard opties als buigen, stansen, buigen, temperen, lassen, extruderen, polijsten en nog veel meer tot de opties. Maar onze slogan luidt niet voor niets ‘Meer dan kunststof’. Daarmee bedoelen we dat we ook inzetten op andere soorten producten, zoals beeldschermen en ledverlichting, hout en metaal of inkt voor het opdrukken van uw logo. Zo geven we de juiste touch aan uw gerecyclede kunststof platen.

Vraag offerte aan

Recycling ook tijdens en na productie

Veel waarde aan duurzaamheid

Recycling ook tijdens en na productie

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en daarmee doelen we niet alleen op het gebruik van gerecyclede kunststof platen waar mogelijk. We proberen namelijk ook restafval te voorkomen en waar mogelijk te hergebruiken. Daar kunnen we eindproducten vaak zelfs een unieke twist mee geven. Afval dat toch overblijft voeren we gescheiden af naar een bedrijf dat reststromen voor ons recyclet. Daarnaast gebruiken we ledverlichting en zonne-energie op de werkplaats. Kunt u zich vinden in een zo duurzaam mogelijke werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag gerecyclede kunststof platen

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat voor soorten gerecyclede kunststof platen biedt Tekdaflex aan?

Tekdaflex heeft een divers assortiment aan gerecyclede kunststof platen. Hieronder valt PE vloerdelen met een gerecyclede onderlaag, vacuümvorm toepassingen met gerecycled ABS en polystyreen. Ook hebben ze toepassingen waarbij acrylaat (PMMA) wordt gebruikt

Hoe kan ik de juiste gerecyclede kunststof platen kiezen voor mijn project?

De keuze hangt af van de specifieke eisen van het project, zoals duurzaamheid, sterkte en esthetiek. Tekdaflex kan advies geven over welk type gerecycled materiaal het meest geschikt is voor verschillende toepassingen.

Biedt Tekdaflex maatwerk voor gerecyclede kunststof platen?

Ja, Tekdaflex biedt maatwerk voor gerecyclede kunststof platen. Ze kunnen worden bewerkt naar halffabricaten of eindproducten. Ook zijn ze aangepasbaar aan de specifieke behoeften van diverse branches zoals interieurbouw, machinebouw, gezondheidszorg en food & horeca.

Hoe onderhoud ik mijn gerecyclede kunststof platen van Tekdaflex?

Algemeen onderhoud van kunststof platen omvat regelmatig reinigen en beschermen tegen overmatige blootstelling aan zonlicht en chemische stoffen. Voor specifiek advies kan direct contact met TEKDAflex worden opgenomen.

Wat voor milieu-impact hebben de gerecyclede kunststof platen van Tekdaflex?

De milieu-impact is verminderd door het gebruik van gerecyclede materialen. Tekdaflex streeft ernaar om restafval te minimaliseren en te hergebruiken. Verder scheidt Tekdaflex overgebleven afval voor recycling. Ook maken ze gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie in hun werkplaats​