TEKDAflex

Kunststof bewerken bij Tekdaflex

Bij Tekdaflex kennen we de kunst van het kunststof bewerken. Al ruim 25 jaar zijn we dé specialist in het transformeren van dit veelzijdige materiaal tot duurzame en exclusieve producten. Onze expertise strekt zich uit van het simpelweg snijden tot aan het complex vormen van kunststof – alles om aan uw wensen te voldoen.

Offerte aanvragen
×

Eigen voorraadbeheer

Waarom kunststof laten bewerken?

Het grootste voordeel van kunststof laten bewerken is dat je precies op maat kunt laten maken wat je nodig hebt. Verder zijn er verschillende voordelen aan het gebruiken van kunststoffen als materiaal. Kunststofproducten zijn sterk en gaan lang mee. Ze kunnen goed tegen zaken als zonlicht en slijtage. Met de nieuwste technieken maken we van kunststof mooie dingen die er goed uitzien en handig zijn. En het mooie is: kunststof is vaak goedkoper dan andere materialen, maar wel net zo goed.

Vraag offerte aan

Meer dan kunststof

Eigenschappen en Varianten

Bij Tekdaflex weten we dat kunststof bewerken een wereld op zich is. En daarbij is kunststof niet zomaar kunststof. Er zijn tal van varianten, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Zo is polycarbonaat extreem sterk en kan het goed tegen hoge temperaturen. PVC staat weer bekend om zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën. En dan hebben we nog acryl, dat glashelder is en perfect beschermt tegen UV-stralen, waardoor het een ideale keuze is voor displays. De beste kunststof voor uw project? Dat hangt helemaal af van wat u nodig heeft. Maar maakt u zich geen zorgen, wij staan klaar om u te adviseren en samen de perfecte keuze te maken.

Vraag offerte aan

Voor tal van branches

Toepassingen Kunststof Bewerken

Het bewerken van kunststof is een vak apart en de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk eens aan winkels: met bewerkt kunststof creëer je opvallende displays en solide toonbanken. Thuis kunnen speciale meubels, sierlijke decoraties of handige wandjes allemaal op maat gemaakt worden van kunststof. En voor industriële doeleinden? Door kunststof te bewerken krijg je stevige machine-onderdelen of beschermende omhulsels. Waar je ook kijkt, als je iets specifieks nodig hebt, kun je kunststof laten bewerken voor de perfecte oplossing.

Vraag offerte aan

Kunststof bewerken op maat

Afgestemd op jouw project

Kunststof bewerken op maat

In de wereld van kunststof staat maatwerk vaak centraal. Denk aan een op maat gemaakte kunststof bar voor je tuin, unieke bewegwijzering voor je kantoor of specifieke speeltoestel-onderdelen. De mogelijkheden met kunststof maatwerk zijn eindeloos! Bij TEKDAflex zijn we meesters in het precies bewerken van kunststof naar jouw wens. Jouw visie wordt werkelijkheid met ons vakmanschap en op maat gemaakt kunststof.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kunststof bewerken

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van kunststofbewerking bij Tekdaflex?

Kunststofproducten zijn sterk, duurzaam en bestand tegen zaken als zonlicht en slijtage. Ze worden precies op maat gemaakt worden en zijn vaak goedkoper dan andere materialen, maar met het behoud van kwaliteit.

Welke soorten kunststof kan Tekdaflex bewerken en wat zijn hun eigenschappen?

Tekdaflex bewerkt diverse soorten kunststoffen, zoals polycarbonaat, PVC en acryl.

Voor welke toepassingen kan kunststofbewerking worden ingezet?

Kunststofbewerking is veelzijdig van opvallende displays tot op maat gemaakte meubels, decoraties en wandjes voor thuis.

Hoe gaat Tekdaflex om met maatwerk in kunststofbewerking?

Maatwerk staat centraal in de kunststofbewerking bij Tekdaflex. Ze zijn gespecialiseerd in het precies vormgeven van kunststofproducten naar de wensen van de klant. Enkele voorbeelden hiervan zijn aangepaste bars voor tuinen, unieke bewegwijzering of specifieke onderdelen voor speeltoestellen​.

Wat is de expertise van Tekdaflex in kunststofbewerking?

Tekdaflex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bewerken van kunststof tot duurzame en exclusieve producten. Hun expertise omvat een breed aanbod aan technieken, zoals eenvoudig snijden tot complex vormen van kunststof.