Stansen header

TEKDAflex

Stansen

Bij TEKDAflex zetten we in op de juiste technieken om kunststoffen te bewerken tot de ideale eindcreatie. Dat kan gaan om halffabricaten voor de machinebouw, maar ook om complete displays en toonbanken voor onder andere retail, horeca en food, musea en de gezondheidszorg. Stansen is een van onze bewerkingsmethoden om het product in de juiste vorm te krijgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen
×
Kunststof plaatwerk op maat

Gericht op wensen van de klant

Kunststof plaatwerk op maat

Wij leggen focus op maatwerk. We gaan uitgebreid met u in gesprek over uw wensen en de technische haalbaarheid van uw ideeën. Eventueel scherpen we het design met u aan. Vervolgens gaan we over tot realisatie. Dient uw kunststof plaat in een bepaalde vorm gestanst te worden? Geen enkel probleem. Optioneel kunnen we tevens vervormen, verlijmen en monteren, zodat we meerdere onderdelen omzetten tot het eindresultaat. Daarnaast is het mogelijk om digitale bedrukking, zeefdruk, materialen als hout en metaal of ledverlichting aan uw kunststof plaatwerk toe te voegen.

Vraag offerte aan

Stansen voor de ideale vorm

Van houders tot displays

Stansen voor de ideale vorm

Stansen is een fijne techniek waarmee veel mogelijk is. Bijzondere vormen, scherpe hoeken, de stansvorm, alles wordt op maat gemaakt. De stansmessen kunnen we tevens voor u beheren zodat de vorm herbruikbaar is voor een volgende bestelling. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste afwerking. We vervaardigen tal van producten. Denk aan prijskaarthoezen en -strips, standaards en menukaarthouders en onderdelen voor displays. Dit in elke gewenste productieserie. Grote kans dat u onze producten al ooit ergens bent tegengekomen!

Vraag offerte aan

Effectieve en duurzame werkwijze

Minimaal restmateriaal

Effectieve en duurzame werkwijze

Voor het stansen van uw toepassing selecteren we de juiste soort kunststof. Vaak zal dit gaan om PVC of PET folie, maar we hebben ook tal van andere soorten in het assortiment. Doordat we een eigen voorraad voeren kunnen we snel schakelen. Bovendien werken we graag op een duurzame manier, waarbij we slim omgaan met kunststof om op die manier zo min mogelijk restafval over te houden. Overig materiaal hergebruiken we waar mogelijk of voeren we gescheiden af naar een bedrijf dat reststromen recyclet. Neem contact met ons op voor de uitvoering van uw gestanste kunststofproducten.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag stansen

"*" geeft vereiste velden aan