Gezondheidszorg header

TEKDAflex

Gezondheidszorg

Bij TEKDAflex zijn we gespecialiseerd in het bewerken van kunststof materiaal. We werken voor tal van branches, waaronder de gezondheidszorg. Voor elke toepassing zoeken we steeds naar de beste uitvoering en zorgen we voor technische haalbaarheid, zowel op kleine als grote schaal. Van houders en schermen tot complete balies met opdruk, het kan allemaal. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
×
Van kasten en houders tot balies en wandteksten

Kwalitatieve toepassingen

Van kasten en houders tot balies en wandteksten

We produceren tal van soorten producten van kunststof. In de gezondheidszorg kunt u bijvoorbeeld denken aan bakken en houders voor handschoenen en doekjes of op maat gemaakte afscheidingen in wachtkamers. Maar ook balies, met creatieve wandteksten of logo opdruk op panelen behoren tot de mogelijkheden. Grote kans dat u al ooit een gezondheidscentrum bent ingewandeld en producten van TEKDAflex bent tegengekomen. Met een groot aanbod aan diverse soorten kunststoffen weten wij voor elke vraag de juiste soort kunststof toe te passen. Uiteraard voldoen onze toepassingen en materialen aan de strengste normen.

Vraag offerte aan

Vele bewerkingsmogelijkheden

Meer dan kunststof

Vele bewerkingsmogelijkheden

We werken met een scala aan bewerkingstechnieken. Nadat het idee in een toepasbaar concept is omgezet beginnen we veelal met frezen en zagen. Maar er is meer, want ook stansen, temperen, extruderen en vervormen behoren tot de opties. Bovendien kunnen we verschillende soorten kunststof aan elkaar verbinden, bijvoorbeeld middels UV verlijming. Hierdoor ontstaat een nette afwerking. Wilt u bijvoorbeeld de balie verrijken met hout of metaal, ledverlichting of zelfs een beeldscherm? TEKDAflex biedt ‘Meer dan kunststof’, wij hebben er geen moeite mee om verschillende soorten materialen met elkaar te verbinden.

Vraag offerte aan

Duurzaam in produceren en kwaliteit

Kleine en grote oplagen

Duurzaam in produceren en kwaliteit

Of u nu uw eigen kleine tandartsenpraktijk of fysiopraktijk runt, of juist verantwoordelijk bent voor een groot ziekenhuis, we produceren zowel in stuks als in grote series. We werken altijd op maat. Door het slim bewaken van het productieproces kunnen wij een constante en duurzame kwaliteit garanderen, ook bij herhaalbestellingen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Waar mogelijk zetten we in op recyclebare kunststoffen. Heeft u een creatief of praktisch idee voor uw gezondheidsinstelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag gezondheidszorg

"*" geeft vereiste velden aan