Industrie en machinebouw

TEKDAflex

Industrie & Machinebouw

Bij TEKDAflex hebben we de afgelopen tientallen jaren al heel wat mooie producten mogen ontwikkelen voor de industrie en machinebouw. Kunststof halffabricaten die gebruikt worden voor machines en eindproducten, maar ook directe eindproducten. Wat u ook nodig heeft of wat uw idee ook is, we denken graag met u mee over de realisatie. Vertel ons uw behoeften en dan werken we samen naar het beste eindresultaat toe.

Offerte aanvragen
×
Van proces tot ontwerp en realisatie

Voor seriewerk en losse kunststof producten

Van proces tot ontwerp en realisatie

Of u nu enkele losse kunststof producten nodig hebt of juist een compleet seriewerk aan halffabricaten of eindcreaties, bij TEKDAflex zijn we erg flexibel. We streven naar een effectief proces waarin we graag met u meedenken over de technische haalbaarheid en eventuele verbeteringen om uiteindelijk tot het beste product te komen. Nadat we uitvoerig met u in gesprek zijn gegaan over uw wensen en budget, stellen we een ontwerp op. Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie.

Vraag offerte aan

De juiste bewerkingen voor uw eindproduct

Meer dan kunststof

De juiste bewerkingen voor uw eindproduct

Voor TEKDAflex is kunststof niet zomaar kunststof, we bewerken het graag tot unieke en praktische creaties. Hierbij beginnen we veelal met een vlakke plaat, die we middels de nodige bewerkingen omzetten naar de gewenste vorm en afmetingen. Dat is nog niet alles, want we hebben expertise in tal van bewerkingen. Denk aan het digitaal printen van uw fullcolour logo, stansen, zeefdrukken, temperen, lijmen, buigen en vormen. Optioneel voegen we ook andere materialen toe, waaronder ledverlichting, hout en metaal.

Vraag offerte aan

Technische kunststoffen

Met oog op techniek en milieu

Technische kunststoffen

We maken gebruik van tal van soorten kunststoffen, waarbij speciale technische kunststoffen in het bijzonder van pas komen voor machinebouwers. Hierbij kunt u denken aan polycarbonaat (transparante) afschermkappen, geleiderails van PE, gefreesde onderdelen uit POM, PE plaatwerk als onderdeel van windturbines en gefreesde onderdelen uit massief PVC. Ook voor gerecyclede kunststoffen bent u bij ons aan het juiste adres. We hechten namelijk veel waarde aan duurzaamheid. We voorkomen zoveel mogelijk restafval en proberen het milieu zo min mogelijk te belasten door het gebruik van onder andere ledverlichting en zonnepanelen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag industrie machinebouw

"*" geeft vereiste velden aan