Machinele bewerkingen header

TEKDAflex

Machinale bewerking

Voor machinale bewerking van kunststof platen bent u bij TEKDAflex aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring en de realisatie van duizenden halffabricaten en eindproducten kunnen we perfect met u meedenken over de uitvoering van uw ideeën. Zowel voor seriewerk als losse kunststof creaties. Neem contact met ons op voor de uitwerking van uw kunststof plaatmateriaal op maat.

Offerte aanvragen
×
Een diversiteit aan machinale bewerkingen

Voor een verbluffend eindresultaat

Een diversiteit aan machinale bewerkingen

Een kunststofproduct begint bij ons veelal vanuit een vlakke plaat, die we door bewerkingen omzetten naar het gewenste eindproduct. Waar kunt u dan aan denken? Onder meer aan frezen, zagen, lasersnijden, knippen, buigen, stansen, extruderen, lassen, polijsten, en graveren. Maar ook voor, zeefdrukken, beletteren en digitaal printen kunt u bij ons terecht. Uiteraard zorgen we ook voor de juiste eindmontage en afwerking. Alles om de kunststof plaat om te zetten naar het beste eindproduct.

Vraag offerte aan

Verder dan ons eigen vakgebied

Innovatie tot in de puntjes

Verder dan ons eigen vakgebied

‘Meer dan kunststof’, zo luidt onze slogan. En daarmee verwijzen we graag naar onze aanpak en flexibiliteit. We beginnen altijd met een gesprek met u, waarin we uw wensen, budget en de haalbaarheid van uw project inventariseren. Daarna gaan we over tot het ontwerp en de realisatie. Graag kijken we ook verder dan ons eigen vakgebied. Kunnen we uw kunststofproduct beter maken met andere materialen, zoals metaal, hout, ledverlichting of zelfs beeldschermen? Daar deinzen we bij TEKDAflex zeker niet voor terug!

Vraag offerte aan

Duurzaam omgaan met uitvoeringen materiaal

Oog voor mens en milieu

Duurzaam omgaan met uitvoering en materiaal

Vanuit Doetinchem werkt ons gedreven team van specialisten aan de meest duurzame en exclusieve producten. Daarin tonen we niet alleen vakmanschap en creativiteit, maar dragen we ook onze zorg voor het milieu. Waar mogelijk werken we met recyclede kunststoffen en we zorgen altijd voor zo min mogelijk restafval. Onze werkplaats is duurzaam ingericht, onder meer met ledlampen en zonnepanelen. Tijd om uw idee te realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag machinale bewerking

"*" geeft vereiste velden aan