Montage en assemblage

TEKDAflex

Montage en assemblage

Bij TEKDAflex gaan we graag een stap verder dan het bewerken van kunststof plaatmateriaal. Dat betekent dat we u naast het uitwerken van het ontwerp en de technische haalbaarheid daarvan, ook ondersteunen in de montage en assemblage. Een bewerkte kunststof is immers vaak onderdeel van een groter geheel, zoals een display, meubel of machine. Op onze montageafdeling werken we toe naar het uiteindelijke productresultaat. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring kunt u op ons bouwen!

Offerte aanvragen
×
Kunststof creatieviteit met de juiste afwerking

Van kanten breken tot polijsten

Kunststof creativiteit met de juiste afwerking

Een kunststofproduct is volgens ons pas echt gereed als het tot in de puntjes opgeleverd wordt. En daar hoort de juiste montage en assemblage bij. Denk aan het afmonteren van kasten, displays en kluizen of het monteren van LED verlichting. Wilt u bijvoorbeeld ledverlichting of een beeldscherm toevoegen aan de kunststof toepassing? Dat regelen we voor u! Bovendien komen sommige producten beter uit de verf met houten of metalen extra’s, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. Niets is ons te gek om tot het beste productresultaat te komen.
Vraag offerte aan

Eindreiniging, verpakken en transport

Montage en assemblage voor diverse branches

Eindreiniging, verpakken en transport

Iedere klant en opdracht zijn voor ons uniek en daarom stemmen we het proces altijd op maat af. Producten krijgen een eindreiniging en ondergaan een strenge eindcontrole alvorens we ze uitleveren voor transport. Zo weet u zeker dat uw eindproduct ook écht af is. Indien gewenst verpakken en transporteren we. Dit kan in bulk, maar ook in stuks per doos met etiketten. TEKDAflex is actief in tal van branches, waaronder interieurbouw, horeca, gezondheidszorg, industrie en machinebouw. Voor iedere toepassing kiezen we het juiste proces met de benodigde montage en assemblage. We sparren graag met u over uw ideeën.

Vraag offerte aan

Méér dan kunststof bewerkingen

Soepel proces van A tot Z

Méér dan kunststof bewerkingen

TEKDAflex is uw partner in de bewerking van kunststof, maar zoals u kunt lezen gaan we verder dan dat. Met onze slogan ‘Meer dan kunststof’ doelen we op ons complete proces van design tot realisatie en transport, waar montage en assemblage in veel gevallen een essentieel onderdeel van zijn. Met een ruime keuze aan diverse soorten kunststoffen en optionele toevoegingen van metaal, hout en ledverlichting, in combinatie met vakmanschap en de juiste afwerking, gaan we altijd voor het beste eindproduct. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag montage en assemblage

"*" geeft vereiste velden aan