Materialen header

TEKDAflex

Kunststof Materialen

Als het op kunststof plaatbewerking aankomt dan is TEKDAflex uw specialist. Met een ruim aanbod aan materialen in combinatie met de juiste bewerkingstechnieken en meer dan 25 jaar vakmanschap kunnen we u altijd de juiste toepassing bieden. Of dat nu gaat om halffabricaten of eindproducten, losse stuks of series. Vanuit Doetinchem werken we met een enthousiast en gemotiveerd team, dat graag met uw meedenkt over de technische haalbaarheid en het design van uw ideeën.

Offerte aanvragen
×
Allerlei soorten kunststof materialen

Kunststof op maat

Allerlei soorten kunststof materialen

Geen enkele kunststof is hetzelfde. Bij TEKDAflex zetten we in op een veelvoud aan kunststoffen, van folie tot plaatmateriaal en van buis tot volstaf. We geven u graag een korte opsomming van de kunststoffen waar we onder andere mee werken: PVC folie, PVC schuim, PVC massief en PVC profielen, (gerecycled) PMMA (XT, buis, volstaf en gegoten), PET G, Polycarbonaat, Volkern, Alubond, Polystyreen en Polyethyleen, Polyprop, POM en Nylon. We denken graag met u mee over de juiste materiaalsoort voor uw toepassing.

Vraag offerte aan

Technische, reclame en gerecyclede materialen

Productie met minimaal restafval

Technische-, reclame- en gerecyclede materialen

We maken onderscheid tussen drie soorten kunststoffen. Als eerste de technische kunststoffen die veelal in de machinebouw toegepast worden. Denk aan polycarbonaat afschermkappen, gefreesde onderdelen uit POM of PE geleiderails en plaatwerk. De reclame kunststoffen zijn juist perfect voor kunststof displays of andere interieurzaken, vaak met toepassingen van PMMA, PET G, PVC en Polyprop. De gerecyclede kunststoffen komen goed van pas in vacuümvormproducten.

Vraag offerte aan

Materiaal uit eigen voorraad

Efficiënte inkoopkanalen

Materiaal uit eigen voorraad

Een groot deel van onze kunststof materialen beheren we in eigen voorraad. Dat heeft als voordeel dat we snel kunnen schakelen, zelfs als het om spoedklussen gaat. Daarnaast maken we gebruik van uitstekende inkoopkanalen voor overig materiaal. Hierdoor kunnen we de prijzen beheersbaar houden en vrijwel alle kunststof materialen leveren die u wenst. Maar TEKDAflex is meer dan kunststof, want ook als uw product behoefte heeft aan toevoegingen als hout, metaal of zelfs ledverlichting of beeldschermen, dan regelen we het design en de montage tot in de puntjes. Neem contact met ons op!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kunststof materialen

"*" geeft vereiste velden aan