Lijmen & verbinden

TEKDAflex

Lijmen en verbinden

TEKDAflex is uw partner in het bewerken van kunststof toepassingen. En daar horen de bewerkingsmethodes lijmen en verbinden bij. Met ruim 25 jaar ervaring en het vervaardigen van duizenden producten weten we als geen ander het belang van een goede verbinding van kunststof materiaal. Stevig en op een nette manier afgewerkt, dat is waar ons enthousiaste team naar streeft.

Offerte aanvragen
×
Zichtbare producten, nette afwerking

Voldoen aan hoogste eisen

Zichtbare producten, nette afwerking

Kunststofproducten dienen in sommige gevallen verlijmd te worden om tot het beste eindproduct te komen. We werken bijvoorbeeld met conventionele lijm en UV-verlijming voor het beste resultaat. Iedere soort kunststof vereist een eigen bewerkingstechniek. We werken vaak voor branches waar eindproducten zichtbaar zijn. Denk aan displays en andere toepassingen in branches als food & horeca, retail en de gezondheidszorg. We stellen dan ook hoge eisen aan onze verlijmingen, waarbij de focus niet alleen ligt op een goede verbinding, maar ook op een uiterst nette afwerking.

Vraag offerte aan

Innovatie en vakmanschap

Kunststof verbinden

Innovatie en vakmanschap

Het verbinden van kunststoffen is een kunst op zich. Daarom vinden we het bij TEKDAflex belangrijk om ons te blijven ontwikkelen om altijd de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. We maken gebruik van PVC lijm, secondelijm, oplosmiddel houdende lijm en ook UV lijm in combinatie met UV lampen. Deze laatste techniek is de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld. Onze specialisten ondergaan voor UV verlijmen speciale scholing, zodat zelfs het meest heldere PMMA kunststof perfect verbonden kan worden. Tot slot behoren ook ultrasoon lassen (bij PS), tape, schroeven en popnagel verbindingen tot de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Het perfecte eindproduct

Meer dan kunststof

Het perfecte eindproduct

Verbinden en verlijmen is een gespecialiseerde methode om de meest exclusieve toepassingen te vervaardigen. Een unieke display of een praktische toonbank, wat uw wensen ook zijn, bij TEKDAflex is het mogelijk. Graag gaan we verder dan kunststof. Dat betekent dat we uw product kunnen verrijken met toepassingen van onder andere hout en metaal. Of laat uw logo op uw verlijmde kunststof toepassing drukken en toon vol trots uw creatie aan de buitenwereld. Niets is ons te gek!

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag lijmen en verbinden

"*" geeft vereiste velden aan