Pand

Aangenaam.

Over TEKDAflex

Tekdaflex is een trotse Nederlandse kunststofbewerker. We omarmen een no-nonsense mentaliteit, waarbij flexibiliteit en aanpassingsvermogen centraal staan. Hierdoor zijn we in staat snel te reageren op de behoeften van onze klanten, de markt en om voortdurend te streven naar verbetering en groei.

Neem contact op
×
Efficient en innovatief

Hier staan we voor.

Efficient en innovatief

Klimaatneutraliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen speerpunten binnen onze organisatie. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in duurzame productiemethoden en materialen. Daarnaast maken we veelal gebruik van gerecyclede kunststoffen en streven ernaar om onze afvalproductie tot een minimum te beperken. 

Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij efficiënt en nauwkeurig hoogwaardige bewerkingen uitvoeren. Efficiëntie vormt een essentieel aspect van ons bedrijfsmodel. Door onze focus op continue verbetering en innovatie, kunnen we onze productieprocessen optimaliseren en hoogwaardige producten leveren. Deze benadering stelt ons in staat om voortdurend te groeien en te innoveren, terwijl we tegelijkertijd onze impact op het milieu minimaliseren. 

Vraag offerte aan

Kennispartner

De toekomst tegemoet.

Visie

Als kennispartner streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige kunststofproducten te leveren, maar ook om actief mee te denken met onze klanten, waarbij we verder kijken dan alleen kunststof. Wij geloven in het vinden van creatieve oplossingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden door samen te werken met partners en het gebruik van diverse materialen. We begrijpen dat elk project uniek is en dit vereist een op maat gemaakte aanpak. Daarom leveren we niet alleen producten, maar ook advies en ondersteuning gedurende het hele proces. 

Door samen te werken met een netwerk van betrouwbare partners kunnen we putten uit een breed assortiment aan materialen en expertise. Of het nu gaat om het bewerken van kunststof, metaal, hout of andere materialen, wij staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor elk project. 

Vraag offerte aan

Alles onder een dak

Dat is makkelijk.

Alles onder één dak

Bij Tekdaflex zijn we trots op onze geïntegreerde aanpak, waarbij al onze afdelingen samenwerken onder één dak om hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten. Onze gespecialiseerde teams werken dan ook naadloos samen, hierdoor kunnen we efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen in elke fase van het proces. 

 

Sales

Ons sales en project management team staat in direct contact met klanten en potentiële klanten. Ze begrijpen de behoeften van de klant en werken nauw samen met hen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke eisen en verwachtingen. Daarnaast coördineren ze projecten van begin tot eind, waarbij ze ervoor zorgen dat de doelstellingen worden behaald binnen de gestelde tijd en budgetten. 

 

Product Design

Onze afdeling Product Design vertaalt ideeën naar innovatieve en functionele ontwerpen die voldoen aan de wensen van de klant en tegelijkertijd aan technische specificaties en normen. Daarnaast maken we gebruik van prototypes en modellen om onze ontwerpen te valideren en te verfijnen voordat ze in productie gaan. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze eindproducten perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

 

Engineering

Ons team van Engineers waarborgt de technische haalbaarheid van onze producten door grondige analyses van het productieproces. Ze identificeren potentiële problemen en optimaliseren het ontwerp nog voordat de productie begint. Daarnaast werken ze nauw samen met ons productieteam om processen continu te verbeteren en efficiëntie te verhogen, zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. 

 

Productie & Assemblage 

In onze productieafdeling worden de ontwerpen tot leven gebracht. Ons ervaren team van vakmensen werkt met precisie en aandacht voor detail om hoogwaardige producten te produceren. Alle componenten worden samengevoegd tot eindproducten die voldoen aan de hoogste eisen. 

 

Logistiek 

Onze logistieke afdeling zorgt voor een soepele en efficiënte levering van onze producten aan klanten. Met ons eigen transport kunnen we snel en betrouwbaar leveren, waarbij we voldoen aan strakke deadlines en specifieke leveringsvereisten.  

 

Service en installatie 

Ons toegewijde service en installatie team staat klaar om klanten te ondersteunen tijdens de installatie van onze producten. Ze bieden technische ondersteuning, onderhoudsdiensten en eventuele reparaties die nodig zijn om ervoor te zorgen dat onze producten optimaal blijven functioneren. 

Vraag offerte aan

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan