PVC plaat op maat

TEKDAflex

PVC plaat op maat

Wilt u een PVC plaat op maat laten bewerken? Dan bent u bij TEKDAflex aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring weten we uw wensen om te zetten in het juiste eindproduct, dit voor verschillende branches. Natuurlijk houden we ook rekening met de technische haalbaarheid en sparren we graag over uw idee. Van grote series op maat tot unieke producten, neem contact met ons op om te sparren!

Offerte aanvragen
×
De juiste PVC bewerkingen

PVC uit eigen voorraad

De juiste PVC bewerkingen

Om de PVC plaat op maat te maken passen we tal van bewerkingen toe. Vaak beginnen we met zagen en frezen. Daarnaast kunnen we ook (warm) buigen, boren, snijden en lijmen. Maar we gaan verder dan PVC. Zijn andere materialen wenselijk om toe te voegen om tot het juiste eindproduct te komen, dan deinzen we daar niet voor terug. Bijvoorbeeld andere soorten kunststof, maar ook hout en metaal. Daarnaast kunnen we beletteren, verlichting toevoegen, laseren en noem maar op. Niet voor niets is onze slogan ‘Meer dan kunststof’.

Vraag offerte aan

Van geschuimd PVC tot hard PVC

Met duurzame realisatie

Van geschuimd PVC tot hard PVC

Geschuimd PVC is een erg licht materiaal dat eenvoudig te bewerken is. Zo is het perfect toe te passen in de reclamewereld, bijvoorbeeld voor het maken van figuren en displays met uitgesneden letters. Hierbij behoort zeefdrukken ook tot de mogelijkheden. Voor andere branches en toepassingen komt hard PVC beter van pas. Het wordt bijvoorbeeld vaak ingezet in de installatietechniek. Hard PVC is namelijk eenvoudig te lassen en we kunnen er stevige constructies mee creëren. Ook voor het design van toonbanken kan het ingezet worden.

Vraag offerte aan

Met oog op milieubewust produceren

PVC toepassingen voor diverse branches

Met oog op milieubewust produceren

Graag werken we bij TEKDAflex zo duurzaam mogelijk en daarom proberen we altijd zo min mogelijk restafval over te houden. Waar mogelijk hergebruiken we overige materialen en als dat niet lukt dan voeren we al het kunststof afval gescheiden af. Tijdens de productie zetten we dankzij zonnepanelen in op duurzame energie. Ook maken we gebruik van ledverlichting. Zo garanderen we duurzame PVC creaties, nu en in de toekomst. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan