Plexiglas Amsterdam

TEKDAflex

Plexiglas Amsterdam

Voor duurzame en exclusieve producten van plexiglas in Amsterdam moet u bij TEKDAflex zijn! Door jarenlange ervaring en de beschikking over de juiste materialen en kennis weten wij uw wensen perfect om te zetten in een eindproduct. En twijfelt u over het design, dan denken we graag mee over de technische haalbaarheid. Zin om te sparren in Amsterdam over plexiglas producten? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Offerte aanvragen
×
Plexiglas bewerken op maat

Eigen voorraadbeheer

Plexiglas bewerken op maat

Plexiglas staat ook wel bekend als acrylaat, altuglas en perpex. Het is een thermoplast, wat wil zeggen dat het bij verwarming zachter wordt. Dat maakt het mogelijk om plexiglas platen in tal van vormen te krijgen. Plexiglas wordt vaak ingezet als vervanger van glas, omdat het een stuk lichter is, maar wel 30 keer zo slagvast is als glas. Bij breken versplintert het niet. Daarnaast heeft het een flinke lichtdoorlatendheid. Plexiglas in Amsterdam is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, waaronder transparant, wit, zwart en rood. We bewerken de plexiglas platen volledig op maat en hebben veel in eigen voorraad zodat we snel kunnen schakelen.

Vraag offerte aan

Unieke plexiglas toepassingen

Meer dan kunststof

Unieke plexiglas toepassingen

TEKDAflex heeft jaren ervaring in het bewerken van kunststof, waaronder plexiglas. Zo kunnen we onder meer zagen, frezen, snijden, boren, polijsten, lassen, verlijmen en warm buigen. Onze slogan luidt ‘Meer dan kunststof’, wat wil zeggen dat we verder denken dan alleen kunststof. Kunnen we uw plexiglas toepassing bijvoorbeeld verrijken met andere materialen, zoals hout, metaal, ledverlichting of een beeldscherm, dan deinzen we daar zeker niet voor terug. Wat uw wensen ook zijn, TEKDAflex is uw partner in plexiglas toepassingen in Amsterdam!

Vraag offerte aan

Plexiglas Amsterdam op maat laten bewerken

Voor tal van branches

Plexiglas Amsterdam op maat laten bewerken

In Amsterdam zijn tal van bedrijven bevestigd. Bent u er daar een van en wenst u plexiglas toepassingen? Bijvoorbeeld voor gebruik in de fabriek of als halffabricaat omdat u ontwikkelaar van veranda’s, overkappingen, deuren, aquaria of douche deuren bent? Omdat u in de standbouw actief bent? Of omdat u een complete display met plexiglas wilt laten ontwikkelen die u in meerdere vestigingen uit wilt zetten? We werken voor tal van branches en bedrijven met plexiglas in Amsterdam, onder meer in industriegebied Amsterdam-Noord. Of het nu gaat om stuks of series, neem contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte van uw plexiglas idee!

Vraag offerte aan