Gerecyclede kunststoffen header

TEKDAflex

Gerecyclede kunststoffen

Bent u op zoek naar duurzaam kunststof plaatmateriaal dat bewerkt wordt tot het juiste halffabricaat of eindproduct? Dan bent u bij TEKDAflex aan het juiste adres. We zetten in op tal van gerecyclede kunststoffen en zorgen ervoor dat u voorzien wordt van de juiste toepassing. Of dat nu gaat om branches als de industrie en machinebouw, interieurbouw, food & horeca of gezondheidszorg. Neem contact met ons op voor de realisatie van uw ideeën, niets is ons te gek!

Offerte aanvragen
×
Ruim aanbod gerecyclede kunststoffen

Uit eigen voorraad

Ruim aanbod gerecyclede kunststoffen

Bij TEKDAflex beheren we veel kunststof in eigen voorraad, zodat we snel te werk kunnen gaan. Daarnaast maken we gebruik van goede inkoopkanalen. Gerecyclede kunststoffen worden toegepast in tal van producten. Denk aan PE vloerdelen met een gerecyclede onderlaag en een toplaag van nieuw materiaal, maar ook aan vacuümvormproducten op basis van gerecycled ABS en polystyreen. Ook komt het van pas in acrylaat (PMMA) toepassingen. Uiteraard kunnen we gerecyclede kunststof ook combineren met andere soorten kunststof, zoals PET G, Alubond, POM en PVC.

Vraag offerte aan

Gerecyclede kunststof met de juiste bewerking

Van idee tot duurzame realisatie

Gerecyclede kunststof met de juiste bewerking

Onze slogan luidt ‘Meer dan kunststof’. Dit ziet u niet alleen terug in het ruime aanbod verschillende soorten kunststof, maar ook in de vele bewerkingsopties die we bieden. Naast standaard bewerkingen als frezen, zagen en lasersnijden kunnen we namelijk ook stansen, buigen, verlijmen, temperen, extruderen, lassen, polijsten en nog veel meer. Daarnaast zetten we zelfs in op niet-kunststof producten. Wilt u bijvoorbeeld uw logo digitaal laten printen, ledverlichting en/of een beeldscherm toevoegen of metaal met kunststof combineren? Dat kan! Optioneel kunnen we ook het transport voor u verzorgen.

Vraag offerte aan

Hergebruik van kunststoffen

Milieubewust produceren

Hergebruik van kunststoffen

Naast gerecyclede kunststoffen hebben we bij TEKDAflex ook technische en reclame kunststoffen in de collectie. Welk type kunststof we ook gebruiken, we zorgen altijd voor zo min mogelijk restafval. We denken dan ook graag na over de mogelijkheden om overig materiaal in eindproducten te verwerken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zorgen we voor gescheiden afvoer naar een bedrijf dat voor ons de reststromen recyclet. Duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. We zetten in op zonne-energie en ledverlichting om de duurzame creaties van kunststof nu en in de toekomst op een milieuvriendelijke manier te produceren.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag gerecyclede kunststoffen

"*" geeft vereiste velden aan