Kanaalplaat op maat

TEKDAflex

Kanaalplaat op maat

Als het om bouwmaterialen gaat, is precisie essentieel. Kanaalplaten op maat zorgen voor een perfecte pasvorm, of je nu een nieuwe veranda bouwt, een carport plaatst of een modern terras aanlegt. Bij Tekdaflex snijden en bewerken we kanaalplaten precies volgens jouw specificaties.

Offerte aanvragen
×
Waarom kanaalplaten op maat laten maken

Eigen voorraadbeheer

Waarom kanaalplaten op maat laten maken?

Het grootste voordeel van kanaalplaten op maat is eenvoud: je krijgt precies wat je nodig hebt, zonder restafval of extra kosten. Stel je een serre voor die exact past of een overkapping zonder gaten of naden. Met kanaalplaten op maat voorkom je problemen tijdens de installatie en garandeer je een professioneel en naadloos resultaat.

Vraag offerte aan

Kanaalplaat op maat Eigenschappen en Varianten

Meer dan kunststof

Eigenschappen en Varianten

Kanaalplaten zijn populair vanwege hun sterkte en lichte gewicht. Afhankelijk van je project kun je kiezen voor verschillende diktes en materialen. Sommige kanaalplaten zijn UV-bestendig, wat ze ideaal maakt voor buitenprojecten, terwijl andere varianten meer isolerende eigenschappen hebben, perfect voor bijvoorbeeld daken of scheidingswanden.

Vraag offerte aan

Toepassingen van een kanaalplaat op maat

Voor tal van branches

Toepassingen van een kanaalplaat op maat

De mogelijkheden met op maat gemaakte kanaalplaten zijn bijna eindeloos. Denk aan geluidsdichte wanden voor een kantoorruimte, stevige vloeren voor industriële toepassingen, of elegante dakterrassen. Ook in de tuinbouw worden ze vaak gebruikt vanwege hun isolerende eigenschappen. Met kanaalplaten op maat van Tekdaflex kun je elk project naar een hoger niveau tillen.

Vraag offerte aan

Kanaalplaat op maat Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Afgestemd op jouw project

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Polycarbonaat kanaalplaten zijn niet alleen veelzijdig, maar ook goed voor het milieu. Ze worden gemaakt met aandacht voor de natuur en zijn een milieuvriendelijke keuze voor jouw project. Het maken van deze platen produceert minder afval en is dus minder belastend voor onze planeet. Bovendien laten ze veel daglicht binnen, waardoor je minder kunstlicht hoeft te gebruiken en zo energie bespaart. Dus, naast het feit dat ze handig zijn voor allerlei projecten, helpen polycarbonaat kanaalplaten ook mee aan een schonere en groenere wereld.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag kanaalplaat op maat

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van kanaalplaten op maat bij Tekdaflex?

Kanaalplaten op maat bieden precisie en een perfecte pasvorm voor verschillende bouwprojecten. Denk hierbij aan veranda’s, carports of terrassen. Dit gebeurt zonder onnodige restafval of extra kosten​.

Welke eigenschappen hebben de kanaalplaten van Tekdaflex?

Deze kanaalplaten zijn bekend om hun sterkte en lichte gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diktes en materialen.

Voor welke toepassingen zijn kanaalplaten van Tekdaflex geschikt?

Ze zijn inzetbaar van geluidsdichte wanden in kantoorruimtes tot stevige vloeren voor industriële toepassingen en elegante dakterrassen. Ze worden ook gebruikt in de tuinbouw vanwege hun isolerende eigenschappen.

Hoe dragen kanaalplaten bij aan duurzaamheid en milieu?

Polycarbonaat kanaalplaten zijn milieuvriendelijk, produceren minder afval tijdens de productie en zijn gemaakt met aandacht voor de natuur. Ze laten veel daglicht binnen, wat energie bespaart doordat er minder kunstlicht nodig is.

Wat maakt Tekdaflex uniek in het aanbieden van kanaalplaten op maat?

Tekdaflex onderscheidt zich door het op maat snijden en bewerken van kanaalplaten volgens de specifieke wensen en eisen van de klant. Dit zorgt voor een naadloze en professionele afwerking van bouwprojecten.