polycarbonaat zagen

Uw specialist in vacuümvormen

Kunststof vacuümvormen

Bij TEKDAflex verkennen we graag met u de mogelijkheden van kunststof vacuümvormen. We produceren op maat gemaakte matrijzen om efficiënt grote series te kunnen produceren die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen. Vacuümvormen biedt veel vormvrijheid, ontdek onze oplossingen vandaag nog!

Offerte aanvragen
×
Kunststof zagen

Welkom bij TEKDAflex

Wat is kunststof vacuümvormen? 

Vacuümvormen is een veelgebruikte techniek in de productie van kunststofproducten. Het proces begint met het verwarmen van een kunststofplaat, die vervolgens over een mal wordt gelegd en vacuüm getrokken. Hierdoor vormt de plaat zich precies naar de contouren van de mal. Deze methode is met name interessant voor grotere series en wordt breed toegepast in industrieën variërend van machineonderdelen tot retail, vanwege de efficiëntie en veelzijdigheid ervan. 

Onze toegewijde medewerkers denken graag met u mee over de uitvoering van uw project, met speciale aandacht voor de vereisten van uw product en de juiste materiaalkeuze. Vertrouw op onze expertise voor maatwerkoplossingen die aan uw verwachtingen voldoen. 

 

Vraag offerte aan

Aan de slag

De voordelen van vacuümvormen bij TEKDAflex 

Onze vacuümvormtechnieken bieden meerdere voordelen: 

  • Vormvrijheid: Vacuümvormen biedt als groot voordeel een hoge mate van vormvrijheid, waardoor complexe en gedetailleerde ontwerpen mogelijk zijn. 
  • Geschikt voor grote series: Vacuümvormen is een efficiënte manier om kosten te besparen bij de productie van grote aantallen. 
  • Snelle productie: Vacuümvormen onderscheidt zich door zijn efficiëntie en snelheid in de productie. 

Vraag offerte aan

Alles onder een dak

Vraag direct een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in kunststof vacuümvormen? Neem vandaag nog contact op met TEKDAflex. Ons team van deskundigen staat klaar om met u samen te werken en de beste oplossingen te bieden die passen bij uw behoeften. Ontdek zelf de voordelen van samenwerken met TEKDAflex. 

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan